Betonové jímky plzeň

Nabízíme nejvyšší kvalitu výrobků. Naše firma se již mnoho let specializuje na prodej bezodtokových železobetonových nádrží, které mají sloužit jako jímky , nádrže na močůvku a kejdu, a nádrží na dešťovou vodu. Betonové jímky Plzeň se vyrábí v různých objemech do m3.


Při výrobě se používá kvalitní vyztužený beton, jsou pevné a dlouho vydrží. Navíc jsou opatřeny kvalitním penetračním nátěrem. V kompletní sestavě se jedná o hotový výrobek, který ihned po osazení a napojení začne plnit svoji funkci a stává se plnohodnotným stavebním objektem.


Hledáte betonové jímky či septiky v oblasti Plzeň ? TRIALSTAV Plzeň - zde najdete náš sortiment betonových jímek, nádrží na dešťovou vodu, septiků a žump. Všechny jímky , nádrže na vodu, septiky a žumpy jsme schopni dodat z našeho skladu v Plzni. V nabídce máme také betonové čistírny odpadních vod pro rodinné domy. Ke všem výrobkům zde najdete výkresy a specifikaci použití, ceníky. Na montáž betonové jímky se můžete podívat ve fotogalerii.


Každá nádrž je vybavena obyčejnou nebo pojezdovou deskou, betonovým komínkem a litinovým nebo betonovým poklopem. Vyvinutá výrobní technologie umožňuje snadné přizpůsobení velikosti nádrže nebo desky potřebám investora. Tento nedostatek je možné vyřešit zakoupením jímky.


Ty se mnohdy používají také v zemědělských stavbá. Váš specialista na jímky , žumpy, nádrže, čističky odpadních vo vodoměrné šachty a odvodňovací systémy. Naši odborníci Vám rádi zodpoví na vaše otázky a pomohou s výběrem produktů. Děkuji velmi pěkně za milý, aktivní přístup a odborné rady, které mi pomohly při výběru betonové jímky.


Zvláště děkuji za rychlý dovoz a montáž zdarma. Vynikající zákaznický servis, mil. Pevné, spolehlivé, za příznivé ceny. Pro sběr dešťové vody nebo kanalizaci.


Naše betonové jímky byly již v řadě případů využívány jako náhrada za zhroucené plastové žumpy. Jsme tu pro vás po-pá 8-18. Doprava v rámci celé České republiky.


Vícekomorové betonové jímky jsou nádrže spojeny do řady, čímž je možné získat libovolnou kapacitu. Sú vhodné zejména tam, kde je potřebný velký objem pro odpadní vodu a nelze napojení na kanalizaci. Mohou to být bytovky, farmy a jiné. Obecně se nejčastěji využívají například u chat, chalup anebo odlehlejších stavení. Integrace betonové jímky právě zde představuje zcela běžnou záležitost.


Na rozdíl od jímky vám septik ušetří spoustu času a peněz. Více o septiku se dozvíte v našem článku věcí, které musíte vědět o septiku. Jaké varianty septiků nabízíme? Volba vhodné velikosti betonové jímky pro osobu, která nikdy to neudělala je velmi obtížná. Dle požadavků zákazníka sestavíme nádrž od maloobjemových 4maž po velkoobjemové jímky.


Odolnost proti zemnímu tlaku a podzemní vodě Hmotnost betonové žumpy neboli jímka převyšuje vztlak spodních vod tím pádem zabraňuje jejich vytlačení a následné deformací. Navrhneme vám nejvhodnější řešení.

Betonové jímky plzeň
Betonové jímky plzeň

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba