Jak vybrat spravnou matraci

Bez matrace se dnes neobejde prakticky nikdo. Správně zvolená matrace může ulevit od bolestí zad a kloubů a zkvalitnit spánek (Zdroj: Sleep Health), špatně zvolená matrace může naproti tomu negativně ovlivnit opěrný systém těla, což je nebezpečné zejména u dětí. Jak vybrat matraci, aby se mi lépe spalo? Abychom byli spokojeni já i moje žena?


To jsou časté otázky, které lehce vyřešíte, pokud víte, na co se máte ptát. Zajistí vám to jedině pohodlná matrace, jejímuž výběru byste proto měli věnovat mimořádnou pozornost.

Výjimkou jsou pouze pružinové typy, které se s deskovými rošty snesou, jelikož jsou samy o sobě dostatečně vzdušné. Video: Jak si vybrat správnou matraci. Lámete si hlavu s výběrem matrace? Víme, že matrace nekupujete každý den a proto jsme připravili krátké video s přehledem parametrů, na které se při výběru zaměřit.


Víme, že matraci nevybíráte každý den - proto jsme pro vás připravili výčet důležitých parametrů, na které se při výběru matrace zaměřit. Poradíme vám s výběrem nejpohodlnější a zároveň zdravé matrace. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat matraci.


Z jakého materiálu by měla matrace být, aby dlo. Tahle myšlenka se vám vtírá do hlavy už od rána jako nějaká mantra, protože jste se na té své dosluhující matraci zase pořádně nevyspal.

Hned zítra se mrknu do obchodu zdravého spánku a koupím si novou matraci. Vždyť přece přesně vím, co chci. Jak správně vybrat matraci radí odborník Dalibor Konečný Jakmile víte, jaká tuhost Vám nejlépe vyhovuje určitě vám doporučím si matrace zajít vyzkoušet do prodejních sítí. Zaměřil bych se na matrace s min. Tým odborníků pro dobrý spánek, Dr.


Spánek vám ukáže, jak vybrat správnou matraci. Výběr matrace vás bude bavit A aby byl výběr matrace 1, nezapomeňte si doporučené kousky vyzkoušet na některé z certifikovaných prodejen Dr. Rozhodnete-li se pro koupi nové matrace, vyplatí se vybírat skutečně pečlivě. Taková kvalitní matrace vám může vyřešit problémy se spánkem na až let. Pro kvalitní spánek ale potřebujeme nejen vhodnou matraci , ale také správně zvolenou postel.


Zde vám skutečný odborník Dr. Sleep (mediálně zastoupený oblíbeným hercem Petrem Rychlým) poradí a doporučí konkrétní modely matrací, které budou vašim zádům vyhovovat. Stačí jen do konfigurátoru matrací.


Tvrdost matrace si zvolte podle své tělesné hmotnosti. Lehký člověk si může vybrat měkčí matraci , který kopíruje tvar jeho těla, těžší tělo však potřebuje pevnější oporu. Matraci si musíte vyzkoušet!


Lehněte si na záda a pokud snadno vsunete ruku mezi tělo a matraci v oblasti kříže, je. Jak se ale orientovat v současné široké nabídce matrací? Zákazník je zahlcen informacemi z médií, orientuje se v nabídce většiny výrobců, zná technické parametry jednotlivých materiálů, ale když se má rozhodnout, kterou matraci vybrat , najednou neví.

Už od narození by mělo naše děťátko ležet a spát na kvalitní matraci. V tom máme my rodiče jasno. Na co se při výběru zaměřit, abychom svému dítku koupili tu.


Rozhodli jste se pro pořízení nové matrace? Vybírejte skutečně pečlivě. A nezapomeňte také na rošt. Jen vhodná matrace v kombinaci s dob. Jak tuhou matraci chcete – tvrdší, měkčí, středně tuhou.


Na jaké rošty matraci položíte – laťový rošt, lamelový, polohovací nebo nepolohovací. Jaký povlak na matraci zvolíte – pro větší komfort. Kolik jste ochotni do svého zdravého spánku investovat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba