Zábradlí do interiéru

V nabídce vlevo si můžete prohlédnout jednotlivé varianty námi nabízeného zábradlí ke schodišti a podle fotografií si vybrat, jaké provedení se bude do Vašeho domu či bytu hodit nejlépe. Vnitřní zábradlí - více o tématu. K výrobě zábradlí na schodiště zpravidla používáme nerezové profily (kruhové, či hranaté) v různé povrchové úpravě (leštěná, broušená, nebo kartáčovaná nerezová ocel) a kombinujeme jej s dřevem v přírodní, nebo mořené úpravě. Do našich projektů a realizací vkládáme mnohaleté zkušenosti a odborné znalosti.


Zakládáme si na profesionalitě a rychlé komunikaci.

Netradiční, ale stylové zábradlí do interiéru. Elegantní zábradlí s netradičně řešenou výplní v podobě obdélníků. Schody a zábradlí : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kvalitní nerezové zábradlí do interiéru i exteriéru.


Nerezové zábradlí je optimálním řešením pro vnitřní i venkovní prostory. Lze ho kombinovat s dalšími materiály, jako je například sklo či dřevo. Právě proto, že je zábradlí.

Stavíte nebo rekonstrujete byt, rodinný dům nebo firmu a přemýšlíte o vhodném zábradlí do interiéru nebo exteriéru? Vyrábíme i balkonové a lodžiové zábradlí. Určitě Vás zaujme Náš systém stavebnicové zábradlí. Jeho montáž není složitá, ale pokud si nevíte rady a chcete profesionální přístup a montáž, můžete si nechat namontovat zábradlí od Naší. Galéria schodov a zábradlí.


Naše společnost vyrábí a montuje kovové zábradlí do interiéru (vnitřní) i exteriéru (venkovní), pro domácnosti i průmysl. Kovová zábradlí vyrobená naší firmou jsou kvalitní a cenově dostupná. Samozřejmostí je výroba i montáž. Provádíme renovaci schodů s dřevěným obložením nebo se systémem HAFA. Stavebnice zábradlí JHtech je určená pro montáž zábradlí v rodinných domech a menší bytové výstavbě - nejčastěji nerezové zábradlí na balkony a nerezové zábradlí do interiéru.


Sortiment kavlitních dílů stavebnice zábradlí JHtech je připravený pro montáž zábradlí na balkon, zábradlí ke schodišti a zábradlí pro francouzská okna. Celkově by mělo zábradlí zapadat do interiéru domu (volné velké prostory) a nemělo by vadit ve. Nabídka interiérových zábradlí je dnes velmi široká. V zásadě ale můžeme rozlišit mezi třemi hlavními typy, které se liší svými specifickými vlastnostmi a. Ať už ve svém domě překonáváte jen několik.


Prvky zábradlí jsou vedeny rovnoběžně s madlem. Tato zábradlí jsou v interiéru velice elegantní.

U tohoto nerezového zábradlí jsou možné různé materiálové kombinace. Hliníkové zábradlí do interiéru i exteriéru. Jsou optimálním řešením pro vnitřní i venkovní prostory.


Lze je kombinovat s dalšími materiály, jako je například sklo či dřevo. Zábradlí se staly neodmyslitelnou součástí moderního stylu. Pokud máme malé děti, měli bychom pamatovat na jejich. Pro interiér do soukromých i veřejných prostor upřednostňujeme dřevěné zábradlí nebo nerezové zábradlí s dřevěnými prvky výplně, madla nebo sloupků.


Nadstandartně upravujeme tyto dřeviny do odstínů a dekorů podle potřeb zákazníků. Nechcete-li světlo stropní, svítidlo zabudované do zdi nebo přímo do plochy schodu, můžete dnes mít osvětlení vestavěné i do spodní strany nerezového zábradlí. Přesto není nad přirozené denní světlo.


V navazujícím článku se proto budeme věnovat otázce, jak denní světlo dostat k interiérovému schodišti. Důležité je určit správnou výšku a materiál, aby bylo zabráněno propadnutí mezi jednotlivými prvky nebo výplněmi. Do exteriéru doporučujeme žárově zinkovanou úpravu povrchu zábradlí , v interiéru je vhodné zábradlí barvené, nerezové s dřevěným nebo nerezovým madlem. Zeptejte se v PORADNĚ ZDE.


Potřebujete radu do INTERIÉRU ? Stavební úřad při kolaudaci mimo jiné posuzuje zábradlí na základě vyhlášky č. Sb, O obecných technických požadavcích na výstavbu. Základními požadavky na zábradlí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba