Garážová vrata posuvná do boku

Typ bočního otevírání garáže, kdy se vrata místo nahoru posunují vertikálně ( do boku k vnitřní stěně garáže) vám umožní snadno garáží procházet – vrata totiž stačí otevřít (posunout) jen na šířku postavy. Garážová vrata posuvná do boku jsou moderním řešením zabezpečení. Jak již název napovídá, jedná se systém otevírání vrat pomocí vodících lišt do boku garáže (plocha vrat kopíruje stěnu). Díky tomu se vyhneme snížení výšky místnosti a nejsme nuceni k průchodu otevírat celá vrata , jako tomu je u ostatních typů. Posuvná garážová vrata.


Vodící kolejnice jsou umístěny po straně, podél stěny garáže, čímž nesnižují průjezdní výšku. V posledních letech se do popředí obliby majitelů garáží dostávají boční sekční vrata. Tato garážová vrata fungují stejně jako klasická sekční vrata , jen se místo pod strop garáže zasouvají do boku , na zeď garáže. Vrata mají všechny povrchové úpravy a motivy panelů jako standardní sekční vrata. Povrchová úprava je zvýrazněna designem struktury dřeva (woodgrain).


Taková konstrukce zajišťuje vysokou provozní účinnost a dlouhou životnost. Cena je uvedena bez DPH, montáže a dopravy. Kupte si mimořádně praktická posuvná vrata , která se neotevírají vysunováním nahoru pod strop, ale posunují se do boku k vnitřní stěně garáže. Pokud posuvnými vraty zrovna neprojíždíte autem, jistě oceníte částečné otevření pro pohodlný průchod. Pokud jste odborník nebo stavitel a mate k tématu nestranné poznámky budeme rádi, když se s námi podělíte v diskuzi.


Protože zde je na jednom místě nejvíce informaci, které jinde nezískáte. Používáte vrata jako vstup do domu? Jak vybrat správný typ vrat? Postavte si takovou garáž, jaká vyhovuje Vašim požadavkům, vrata LOMAX přizpůsobíme na míru Vaší garáže.


To umožňuje vrata částečně otevřít a použít je například jako vstup do domu. Sekční garážová vrata firmy LOMAX posuvná do boku jsou složena z jednotlivých sekcí, které se po kolejnici otevírají podél stěny garáže. POSUVNÁ GARÁŽOVÁ VRATA.


Jedná se vlastně o typ sekčních garážových vrat s tím rozdílem, že panely jsou postaveny svisle a nezajíždějí pod strop, ale podél stěny garáže. Nemusíte disponovat příliš velkým prostorem ve své garáži, a přesto si do ní můžete nechat nainstalovat posuvná vrata. Boční sekční vrata poskytují mnoho výhod: 1. Mnoho místa pod stropem garáže Díky bočnímu otvírání vrat zůstává strop garáže neomezeně využitelný.


Můžete zde uložit například surfovací prkna nebo kanoe. Tyto vrata doporučuji do většiny domů. Jako ovládání můžete zvolit ruční nebo motorem, ale se dnes realizuje s motorem, hlavně pro nízké ceny motorů a elektroniky. Vrata jsou zavěšena na vodící liště pod stropem a sekce jsou svisle dolů.


Další výhodou tohoto typu je možnost i jen částečného otevření (např. průchod osob, průjezd s jízdním kolem…). Obchodní zastoupení firmy LOMAX, dodávky garážových vrat (sekčních, výklopných, posuvných do boku i rolovacích), oken, dveří, rolet, bran a žaluzií. Hlavní výhodou pro garážová vrata posuvná do boku je fakt, že se nesníží průjezdní výšku otvoru, nebo to, že vrata se můžou otevřít jen částečne. Oproti klasickým sekčním vratům zajíždějí. Zvažujete nová vrata a nevíte, jaká provedení se dnes nabízí?


Nejste si jisti, že máte na výměnu garážových vrat dostatek financí? V následující kalkulaci si vyberte typ vrat, jejich provedení, uveďte základní informace nutné pro výpočet a my pro vás vytvoříme bezplatně nezávaznou kalkulaci vašich garážových vrat.

Garážová vrata posuvná do boku
Garážová vrata posuvná do boku

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi