Hliníková okna praha

Další předností okna ze dřeva je dlouhá životnost. Ta může při správné údržbě dosáhnout desítky let. Okna můžete také objednat i na pobočce v Praze.


Naše společnost se zabývá realizací zimních zahra garážových vrat, rolet či sítí a fasád. Zakázky realizujeme po celé ČR a najdete nás v našich sídlech v Praze a Náchodě. Každý kus je originálem. Můžete si u nás zvolit různé tipy oken, ať už eurookno, špaletové okno nebo okno dělené podle. Firma Jaroslav Rouča je předním výrobcem hliníkových oken a hliníkových dveří všeho typu a konstrukce,včetně jejich montáže, zprovoznění a následného servisu.


Do katalogu produktů zahrnuje i drobné stavby zimních zahra světlíků a zastřešení bazénů ze speciálně. Výroba, prodej a montáž. Kompletní pozáruční servis. Vývoj a výroba plastového profilového systému HORIZONT PS pro okna a dveře.


Umožňují začlenění do velkých prosklených ploch i celých fasád. Stále častěji se objevují také u rodinných domů. Pevnost hliníku chrání okna před nechtěným i záměrným poškozením. Dokonalý vzhled a maximální prostup světla do interiéru.


Dřevohliníková okna kombinují to nejlepší z obou materiálů. Bezpečná okna s dlouhou životností. Hliník je velmi pevný a lehký.


Hliníková okna praha

OKNA INTOS nabízí plastová a hliníková okna a dveře - vše kvalitní a lety prověřená výroba. Nabízíme prodej, servis oken i dveří a bazar. Naše zkušenosti jsou zde i pro Vás. Plastová okna , dřevěná i hliníková „děláme“ už let.


K-a švýcarským teplým nekovovým meziskelním. Garantujeme vysokou kvalitu produktů. Objednejte na našem e-shopu.


Vyrábíme a montujeme hliníková okna z vysoce kvalitních profilů ALUPROF a SCHÜCO, které patří mezi přední výrobce v Evropě. ALZIM Hrnčíř – dveře a hliníková okna Praha Zaujměte zákazníky výlohou od nás. Výsledkem naší práce jsou hliníková okna , která mají neomezenou životnost. Naše obchodní kanceláře máme v Praze i Brně, neváhejte nás kontaktovat.


Na veškerá dřevěná okna , hliníková okna i plastová okna a dveře poskytujeme záruku let. Nejčastěji naše (nejen) plastová okna dodáváme a montujeme v krajích Praha a Střední Čechy, ale zakázky jsme realizovali např. Harrachově či v okolí Železného Brodu. Prodáváme vysoce kvalitní hliníková okna značky PONZIO, na míru vašemu projektu, ať už je jakkoliv malý nebo velký.


Hliníková okna praha

Dřevo „dýchá“, takže vytváří pocit útulnosti. Jsou perfektní pro vysokou zátěž na frekventovaných místech a umožňují zasklení velkými formáty. Systémy se liší z hlediska prostředí, do kterého jsou hliníková okna či dveře určeny.


Vyzkoušejte také naše dřevěná okna , nebo hliníková okna a dveře.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1