Liate podlahy

Náš skúsený tím má ročné skúsenosti s realizáciou liatych podláh a našou špecializáciou sú byty, domy, kancelárie, reštaurácie či bary. Liate 3D podlahy 3D podlahy alebo takzvané fotopodlahy rozširujú možnosti dizajnu podláh do prakticky neobmedzených možností ako pre interiér tak pre exteriér. Na takúto podlahu sa dá preniesť akákoľvek grafika alebo obrázok. D podlahy sa skladajú zo samolepky na ktorej je vytlačený motív a čírej živice ktorá je aplikovaná na samolepku.


Farebné liate podlahy Arturo sú vytvorené tak, aby mali pozitívny dopad na vašu náladu a aktivity. Tieto epoxidové dizajnové podlahy taktiež zvýrazňujú praktický komfort, pocit kvality a bezpečia.

Budete prekvapení, ako dokáže podlaha inšpirovať k hre, objavovaniu, životu aj práci. Liate minerálno cementové podlahy vynikajú prirodzenou kresbou a príjemným vzhľadom. Používame produkty dvoch výrobcov, Ardex Pandomo a Mapei Ultratop viac Mikrocementové podlahy viac Betónové podlahy Pohľadový betón viac Kreatívne podlah. Ochráňte betónové podlahy pred mechanickými, chemickými alebo klimatickými vplyvmi.


Zameriavame na vysoký štandard kvality vďaka stabilnému tímu a najmodernejšieho strojného a technologického vybavenia. Cena podlahy od cenovej ponuky sa môže líšiť ak náš technik zistí technické obmedzenia, ktoré nieje možné na diaľku zistiť ako je napríklad veľký sklon podlahy, nerovnosť podlahy, zlý podklad a pod. Náš showroom nájdete na adrese: ODOLNÉ PODLAHY, Na pažiti č. E, Svätý Jur, okres Pezinok.

Prosím, kontaktujte nás a dohodnite si s nami termín Vašej návštevy. Bezplatné parkovanie priamo pred vstupom do budovy. Buďte opatrný pri výbere odborníka a nezabudnite sa ho spýtať, akú živicu používa. Ponúkame širokú škálu farebných odtieňov liatych podláh vďaka čomu je možné vytvoriť individuálny dizajn a rôzne úpravy podľa individuálnych požiadaviek zákazníka.


Používame samonivelizačné bezšpárové liate podlahy priemyselné ,interiérové a exterierové. Liate podlahy do garáže, interiéru a exteriéru. Vynikajú hlavne vysokou. Anhydritové podlahy specialisté na lité podlahy - cenová nabídka ! Epoxidové liate podlahy aplikujeme do širokého spektra priemyselných objektov vrátane potravinárskeho, elektrotechnického a chemického priemyslu, ale aj škôl, nemocníc, bytov, garáží atď. Polyuretánové podlahy vynikajú.


Vysokoodolné liate stierky do priemyslu. Pancierové drátko-betónové podlahy. Cestné komunikácie a križovatky. Podzemné parkoviská a garáže. Podlahy do potravínárstva, vinárskej a inej výroby.


Ako epoxidové alebo antistatické. Určené do garáže, aj do kuchyne. Nenasiakavé, ľahké na údržbu, hygienicky a zdravotne nezádvadné.

Vhodné na starý aj nový betón. Kontaktuje nás pre nezáväznú cenovú ponuku! Liate a vinylové podlahy od dizajnovepodlahy. Zmenia váš pohľad na bývanie. Nechajte sa teda uniesť fantáziou a poďme dať spoločne vášmu domovu vysnenú tvár.


Inšpirovaná prírodou, vyrobená pre život. Internetový obchod art4you Vyberte a nakúpte si materiál na pokládku pohodlne cez internet Prejsť do E-shopu. Liate dekoratívne a dizajnové podlahy vo farbách metalýzy.


Návod na pokládku kamenného koberca.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1