Lítačka přerušení platnosti

Přitom přerušení platnosti kuponů, například v době dovolené, je praktická záležitost. Lítačka můžete pořídit na počkání v. Platnost roční jízdenky lze přerušit dvakrát za dobu. Mohu Levnou Tramvajenku přerušit ? Můžete o ni žádat měsíce před ukončením platnosti Opencard. Přerušení platnosti již nebude možné. Tímto krokem se snažíme vyjít cestujícím vstříc a ulehčit jim tak starost s vyřizováním nové karty.


Novinka, která rodičům a zákonným zástupcům ušetří spoustu času. Our client counters will be closed during public holiday. The end of the possibility to upload long-term.


Kupon mohou Pražané přerušit , a to nejvýše dvakrát za dobu jeho platnosti na. Díky možnosti přerušit si platnost kuponu tak mohou cestující s opencard ušetřit. Roční kupon lze přerušit dvakrát za dobu jeho platnosti , a to minimálně na a maximálně na dnů (za obě přerušení ). Právě tyto karty měly letos pozbýt platnosti a jejich majitelé by si je museli vyměnit za nové. Na karty si lidé nahrávají kupóny pro cestování městskou hromadnou dopravou v Praze a Středočeském kraji, slouží také například jako průkazka do pražských knihoven.


Přiřazení identifikátoru k uživatelskému účtu. Nejdříve si musíte v Identifikátory přiřadit kartu, na kterou si poté nakoupíte kupón. Pražská lítačka je nová dobíjecí karta na MHD v Praze, jenž má za cíl nahradit současnou Opencard.


Zavítejte na naše stránky, kde se o Lítačce dozvíte víc. Roční jízdenku MHD lze přerušit 2x za dobu její platnosti na minimálně dnů, maximálně na dnů (za obě přerušení ). O dobu přerušení se pak prodlužuje doba platnosti časové jízdenky. Za kartu ze speciální edice nic navíc nezaplatí. Pozor, není ovšem možné mít kupón na dvou nosičích najednou, tzn. Jízdenku můžete po nákupu kdykoliv aktivovat a tím označit její začátek platnosti (ihned při nákupu, nebo později).


Pro nákup i aktivaci jízdenky je nutné mít připojení k internetu. Kontrola už následně samozřejmě probíhá offline, bez připojení. Doufáme, že prodloužení platnosti cestující ocení.


Naším cílem je odbavování v dopravě v Praze co nejvíce liberalizovat a digitalizovat. Dobrý den, právě jsem se na stránkách Prahy dočetla, že hodláte zrušit možnost přerušení platnosti ročních kupónů. Tento argument mi přijde dosti slabý a chci se.


Tak si nastavím platnost ročního kupónu ode dne, kdy mi chcípne Open furt a je to. V případě platby převodem zvolte datum platnosti nejdříve za pracovních dní. Praha se při zavádění této výhody řídila heslem, že nic není. Dokladu o nároku na zvláštní ceny jízdného“ (cena elektronického dokladu 1Kč, cena papírového dokladu Kč), je cena jízdného pro cesty po Praze (tarifní pásma P, a B) Kč.


S omezeně volitelným počátkem platnosti v období od 15. Prahy, akciová společnost (DPP) je hlavní provozovatel veřejné dopravy – metra, tramvají a autobusů v hlavním městě České republiky Praze a zároveň provozovatel městských drah (speciální a tramvajové), na nichž tuto dopravu provozuje.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1