Okenni kovani gu

G-U Kování pro okna a balkonové dveře. S tra­dicí delší než 1let vyvíjí sku­pina GU nejen jednot­livé výrobky, ale také individuální komplexní řešení pro velké pro­jekty. Ve spo­lu­práci s architekty, pro­jekt­anty a výrobci pro­filových sys­témů vznikají harmo­nická spojení vizionářské architektury a inova­tivní tech­niky.


GU - stavební kování CZ, spol. Scháníte náhradní díly na Vaše okna?

Gretsch-Unitas, známé i pod. Pravidelně servisujeme značky Roto, Winkhaus, Maco a máme skladem náhradní díly. GU Group is one of the leading suppliers of window and door technology, automatic entrance systems and building management systems. It manufactures and distributes architectural hardware, locks, and locking and access control systems of the GU , BKS,FERCO and ela-soft brands. Pod celosvětově úspěšnými značkami GU (stavební kování), BKS (zámky, zámkové sys­témy) a FERCO (stavební kování) poskytuje „náskok se sys­témem“.


GU Vám dodá vše, co můžete potřebovat k otvírání, zavírání a zajištění oken a. Zdvižně-posuvné kování GU je vhodné pro okna a prosklené dveře ze dřeva,. Inovativní kombinace kování vylučuje chyby při ovládání.

Odborníci GU spojují objektově zaměřené speciální díly, které byly vyvinuty. GU , BKS : starší typy kování : Typy: otvíravě sklopné posuvně-sklopné posuvné zdvižně posuvné dveřní jednobodové dveřní vícebodové panikové a další. Doplňky: kliky, vložky.


Horní a dolní západky se zajistí až otočením klíčem. Dveře musí být vybaveny samozavíračem, který drží křídlo dovřen�. Pokud mají být plastová okna a dveře co nejdéle plně funkční, nestačí jen kvalitní vstupní materiály, ale také technologie používaná při výrobě musí být na úrovni.


Nejširší nabídka zámků, cylindrických vložek, kování a zabezpečovacích systémů v ČR. Chybí: gu GU -STAVEBNÍ KOVÁNÍ CZ , spol. Zámky, klíče, kování , nože. DVEŘNÍ KOVÁNÍ GU Secury Automatic – Vždy zamknuto – Nyní nově kování GU Secury Automatic pro vchodové dveře za cenu obyčejného tříbodového kování.


GU -BKS Panikové dveřní zámky. Seřízení a údržba otvíravě-sklopného okna s kováním. Doporuöujeme uzavFit smlouvu o údržbå okna Vyskytne-li se vada, která již nezaruŒí bezchybnou funkci okna, vyrozumëjte o tom ihned svého okenniho odbornika.


Jak elegantně vypadá okno se skrytým okenním kováním MACO MULTI-POWER. Okenní rám lícuje s okenním křídlem. Navíc je okno osazeno okenní klikou MACO Tentazio.

Servis plastová okna, hliníková okna, hliníkové dveře a eurookna. Provádíme servis všech značek kování MACO, ROTO, G-U , SIEGENIA, WINKHAUS. Dodáváme a montujeme samozavírače GEZE, zámky BERA, cylindrické vložky FAB, CISA. Kvalitní české kování a kliky HOLAR, nerezové i plastové dveřní kování a kliky na vchodové dveře a vnitřní dveře. Plastová střešní okna Skylight Thermostyle.


Kliky a kování na všechny typy oken. Dřevěná Střešní okna Altaterra. Návod k montáži skrytého okenního kování MACO MULTI POWER na dřevěném okně.


Nosnost kování u balkónových dveří do 1kg, u oken do 1kg.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1