Plisse zaluzie

Plisse zaluzie

Vyrobeny jsou z kvalitní skládané látky, která poskytne zastínění na míru Vaší místnosti. Plisé žaluzie ( plisse ) jsou stále populárnějším prvkem zastínění interiéru bez vrtání na okna. Dokáží lehce zastínit atypické tvary oken, které jiné systémy zvládnou jen těžko, nebo vůbec. E-shop žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, plissé. Rolety a žaluzie do střešních oken.


Plisse zaluzie

Plissé žalúzie sú skladané textilné žalúzie. Sú dizajnovým tieniacim systémom, ktorý dodá vášmu interiéru eleganciu a dotvorí celkový estetický efekt. Prodáváme online, podlahy a podlahové lišty, korkové podlahy, oleje na podlahy Osmo, laky na podlahy Junckers, přechodové lišty.


Specializace na umělé trávníky, WPC terasy, outdoor koberce v exteriéru. V interiéru především příslušenství podlah jako, podložky pod podlahy a koberce, soklové lišty Arbiton. Z laminátových a vinylových podlahovin zastupujeme Alsafloor. Predávame plissé žalúzie na mieru online. Radi vám s výberom poradíme v našom e-shope, kontaktujte nás.


Plisse zaluzie

Jeden z nejmodernějších způsobů stínění. Ideální způsob stínění, pro zachování pocitu tepla domova. Plissee - francúzsky skladané, čo sú žehlené tkaniny s blízko umiestnenými záhybmi. Plisse je skládaná látková žaluzie, která oblékne Vaše okna, zútulní interiér a samozřejmě poskytne zastínění šité na míru vaší místnosti.


Vybrat si můžete plisované látky s různým stupněm propustnosti světla, látky zatemňující, s napařovanou hliníkovou vrstvou, která eliminuje sílu tepelného záření nebo látky s perleťovými nátěry s vysokým. Ukázka ovládání plissé žaluzie montované bez vrtání do rámu okna. Díky exklusivním a vzdušným látkám se z obyčejného okna stává dokonalý prvek, který lehce navodí příjemnou atmosféru a pohodu domova. Plisse je skladaná látková žalúzia, ktorá oblečie vaše okná, zútulní interiér a poskytne zatienenie šité na mieru vašej miestnosti.


Vybrať si môžete plisované látky s rôznym stupňom priepustnosti svetla, zatemňujúce látky, látky s naparovanou hliníkovou vrstvou, ktorá eliminuje silu tepelného žiarenia, alebo látky s perleťovými nátermi s vysokým stupňom. Horizontální žaluzie představují nejrozšířenější způsob protisluneční ochrany. Plisse je harmonikově skládaná látková žaluzie, která má několik předností. Plisovaný materiál nabízíme v široké škále barev, vzorů, materiálů a různých úrovní propustností světla, takže je nejen krásným doplňkem, ale také skvěle stíní.


Nabízí několik variant jednoduché montáže a možnosti ovládání. A když se zašpiní, můžete ji ručně vyprat. Poskytne luxusní zastínění přímo na míru vaší místnosti. Chcete kombinaci žaluzie a rolety, která zajistí soukromí, příjemně se ovládá a snadno se montuje? Plisé, skládané žaluzie se zajisté stanou moderní ozdobou všech oken v místnosti.


Plisse zaluzie

Váš e-mail potrebuje Web Shops, s. Ako prvý na Slovensku sme spustili výrobu roletiek PLISSÉ. Tento inovatívny systém, ktorý vďaka svojej elegancii a jedinečnému designu dokonale pristane každému interiéru. Montážny systém tohto výrobku v žiadnom prípade neobmedzuje otváranie vašich okien.


V ponuke je momentálne druhov látok, ktoré sú k dispozícii skladom. Farba komponentov je biela, hnedá, antracit. Výborné ceny za roletky s jednoduchým zameraním a montážou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi