Sepos diskuse

Máte někdo zkušenosti s touto firmou? Thanks to this steady growth SEPOS became one of the leading sellers and suppliers of internal doors, entry doors, frames and door fittings in the Czech Republic. Our purchasers are construction companies and retail customers. Prodejní síť SEPOS nově rozšiřujeme o prodejnu ve stylu showroomu v centru Zlína.


Prodejna navazuje na letou tradici prodeje dveří a zárubní Zlínského studia dveří. Z našeho sortimentu můžete vybírat interiérové dveře, vchodové dveře, speciální dveře, zárubně a dveřní doplňky včetně kování. Interiérové dveře Sapelli nebo Sepos ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Diskuse , názory na subjekt SEPOS , spol. Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


Buďte první, kdo se podělí o zkušenost se společností s ručením omezeným SEPOS , spol. Zobrazit všechna výdejní místa (19). Připadá vám to normální že mi tohle udělají dveře ktere jsou používány ani ne dva měsíce?


Ahojky, my taky jednou snad budeme mít dveře od Sapeli. První termín dodání byl 25. Autor: Jan Balko Datu16. Reklamace neřeší i když ví, že zákazník je v právu.


SAPELI už nikdy v životě. Dveře jsou prohnuté, netěsní, svěšují se, problémy s kováním a vše je přes ně slyšet. Za luxusní peníze máte akorát trámky pobité.


Na tom místě dřív bučely krávy. To už je ale dávná minulost, na okraji Jihlavy v Rantířovské ulici se toho hodně změnilo. Chátrající velkostatek na okraji Jihlavy je minulostí. V posledních letech se zde rozrůstá firma Sepos.


Okna a dveře za skvělé ceny? Jsme profesionálové v oboru, pokud jde o kvalitní okna nebo dveře. Vaše spokojenost na prvním místě - oknoplastik. Pokud ale vybíráte rozetové kováním (klasické štítové dnes již tolik oblíbené není), rozteč není potřeba rešit, protože spodní rozetu umístíte dle potřeby. Vše je rozděláno,chlapík s technol.


Kování se kupuje zvlášť. Snesl by modré z nebe, a že jsem vymrčoval,protože jsem byl na. Měl jsem taky strach z případných problémů. Certifikované vstupní bezpečnostní dveře do bytů, paneláků, jako venkovní dveře u rodinných domů.


Nejbezpečnější na trhu. Po celé ČR montáž i servis od výrobce. Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky. Na podání žádosti o půjčku potřebujete počítač, tablet nebo mobil s připojením na internet. Volná pracovní místa pro Firma: SEPOS , spol.


Jihlavská společnost Sepos je firma s více než pětadvacetiletou tradicí, která patří v České republice mezi přední prodejce a dodavatele interiérových dveří, vchodových dveří, zárubní a kování. Pro firmu SEPOS , spol. Jejími zákazníky jsou jak stavební společnosti, tak maloobchodní zákazníci. Seznam ochranných známek, majitel SEPOS s. Sedmiletý Vašík působí jako usměvavé dítě. Tatínek by pro něho chtěl bezbariérové bydlení, jenže pořídit je nemůže – nemá práci, jen dluhy.


Designéři si však dokázali poradit i díky Ivě Kubelkové.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1