Soustružení dřeva brno

Obrábění dřeva – Soustružení – Frézování. Zabýváme se soustružením a frézováním dřeva. Naše výroba je plně automatizována, takže je zaručena kvalita a opakovaná přesnost výroby. Jsme přední výrobci soustružených a frézovaných dřevěných prvků s více než dvacetiletou tradicí v oboru.


Hlavním výrobním programem je v naší firmě zakázková výroba dle požadavků našich zákazníků, mezi které patří truhláři, stolařství, designové firmy a architekti, obchodníci s masivním nábytkem, výrobci hraček a další. Popis Detail kurzu Fotografie z kurzu Popis. Jednodenní vstup do tajů točícího se dřeva. Na tomto videu popisuji jak jsem se dostal k segmentovému soustružení a co všechno je k tomu potřeba pořídit.


Omlouvám se za stále se opakující slova prostě. Na této misce jsem testoval svůj nový struh co jsem si sám vyrobil z Radeka. Opěrku na dláto (struh) je lepší mít co nejblíže k obrobku. Trochu na to zapomínám.


Vítejte na internetových stránkách firmy LEKEŠ soustružení dřeva ! Nabízíme kompletní sortiment komponentů pro zábradlí ze dřeva a nerezi. Vážení zákazníci, vítám Vás ve světě dřeva , paličkování a patchworku. Vyrábíme soustružené dřevěné součásti nábytku, bytových doplňků, kuchyňských potřeb, osvětlovacích těles, hraček i mnoha dalších dřevěných výrobků. Ke všem našim výrobkům můžeme nabídnout povrchové a tepelné úpravy, měřící protokoly, značení mikroúderem, montáže nebo speciální balení.


Spojovací lamely, nábytkové kolíky a jiné Zahledíte-li se do produktového portfolia tohoto specialisty, jistě vašemu zraku neunikne pestrost předkládaného sortimentu. Soustružení dřeva prováděné za pomoci špičkové moderní techniky ve spojení s dlouhodobými zkušenostmi v tomto segmentu. Uváděná cena palivového dřeva je vždy konečná (to znamená, že se již nepřipočítává ani DPH, ani kilometrovné).


Prodej dřeva na topení provádíme celoročně. Akce doprava zdarma pro prodej palivového dřeva do obce Brno platí do odvolání. Barva dřeva neuvěřitelně kopíruje barvu meruňky a pecky. Soustružení meruňkového dřeva , které patří do rodu slivoně, je opravdová lahůdka, jelikož při soustružení máte pocit krájení vychlazeného másla. Dotek s touto mísou je až magický.


Mísa je upravena přírodním tungovým olejem. Vhodné pro dřevěné stavby, ploty, lodě, šindelové střechy atd. Dřevoprodej zajišťujeme po celé České republice.


Lněná fermež - dobrá ochrana dřeva na vnitřní i venkovní použití, rychlé vysychání. Používá se na nábytek, dřevěné konstrukce, okna, stoly atd. Dřevní tér - pouze na venkovní použití - přírodní ochrana dřeva proti vodě, plísním a UV záření. Provádíme mnoho dalších činností, které vedou ke kvalitnímu a kompletně hotovému produkt.


Vážení zájemci o soustružení dřeva a milovníci dřeva , nabízím kurzy, ve kterých se naučíte vše podstatné, abyste mohli sami bezpečně začít soustružit a vyrobit si např. Soustružení je jednoduché a bezpečné a pod mým dohledem si odnesete nejen nevšední zážitek, ale i krásné originální výrobky. Nechte se okouzlit krásou a vůní. Podívejte se, jak tyto operace zvládnout při ručním soustružení.


Mezi základní operace soustružení dřeva patří hrubování, hlazení, rovný a vypuklý svah či zářez. Na něm se můžete snadno naučit tyto základní soustružnické činnosti. Jsme z Blanska kousek od Brna. Palivové dřevo dodáváme v regionech Brno , Kuřim, Adamov, Šlapanice,Rajhra Vyškov, Slavkov u Brna, Bučovice, Rosice a přilehlé oblasti s dojezdem do km. Pro každého kutila pracujícího se.


CNC obrábění na zakázku. Doprava do vzdálenějších oblastí dle domluvy. Sklad palivové dřevo Brno – Horákov nebo palivové dřevo Nevojice, kousek od města Bučovice. Dodací lhůta 1-dny, dle vytíženosti skladu.


Petr Skácel - umělecké soustružení dřeva. Příprava Nastavení opory nástruje. Ujistěte se, že hrana opory nástruje, po které bude jezdit dláto je hladká (tj. bez rýh nebo zářezů).


Výrobní možnosti a služby.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1