Hliníkové lešení

Hliníkové LEŠENÍ - prodej a pronájem. Zabýváme se prodejem a pronájmem produktů pro práci ve výškách - pojízdné hliníkové lešení , pódia. Nabízíme široký sortiment pojízdných lešení z hliníkové slitiny značek BOSS, EIGER a ZIGZAG. Zánovní lešení často prodáváme z cela nových nikdy nepoužitých komponentů.


Dle požadavků zákazníka je možné vybrat sestavy různých. Na prodej hliníkové profi lešení Boss v šířkách a 85m a délce podlahy 8m, 5m, 2m. Doprava možná po celé ČR Ceny uvedeny bez dph. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje.


Pojízdné hliníkové lešení , BazarovéRegály. Osobní odběr v těchto dnech tedy nebude možný. Více než stoletá výrobní tradice hessenské firmy KRAUSE, řada patentů a průmyslových vzorů, mezinárodní technická ocenění a vysoká hodnocení v odborných uživatelských testech zařadila tato hliníková pojízdná lešení ke světové špičce. U nás ale nemusíte platit astronomické částky za značku BoSS a při stejné kvalitě i rozměrech si dopřát úsporu cca 27. Kč na jedné věži výšky 1m zn.


Hliníkové lešení

Na lešení poskytujeme prodlouženou záruku let. Fasádní, pojízdné a hliníkové lešení - prodej a pronájem lešení. Milí zákazníci, ve dnech státních svátků 1. Lešení ALFIX odpovídá současným trendům pro hrubou stavbu, dokončovací a rekonstrukční práce. Lešení do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika: dní na vrácení.


Hailo hliníkové lešení a pojízdné hliníkové lešení bylo speciálně vyvinuto pro bezpečné a pohodlné práce ve výškách. Ve svém zpracování, proměnlivosti a enormní bezpečnosti postačují bez problémů také profesionálním požadavkům. O bezpečnost je postaráno dlouholetou zkušeností, inovativním vývojem výrobku a managementem kvality, certifikovaným podle DIN. Využijete je i při budování drobných staveb na zahradě nebo stavění nové garáže a po práci je snadno složíte do minimálních rozměrů.


Hliníkové lešení

Třídění: Seřadit podle Nejoblíbenější. Pracovní hliníkové plošiny a lešení z e-shopu ABstore. Manipulace s nimi je tedy velmi jednoduchá.


Profesionální víceúčelový hliníkový žebřík - lešení ve velmi kvalitním provedení. Díky hliníkové konstrukci je zároveň zajištěna jeho lehkost. Tento žebřík lze sestavit jako lešení , opěrný či schodišťový žebřík, případně jako štafle do tvaru A. Díky široké základně s ním můžete pracovat i na nerovném terénu. Nabízíme k prodeji použitou hliníkovou věž podobnou BOSS(variabilní s komponenty BOSS).


Hliníkové lešení

Věže je možné variabilně upravovat na potřebnou výšku po 50cm. Naše plně profesionální lešení je v České republice certifikováno u VÚBP Praha, kde obstálo na výbornou. Síla hliníkové stěny je 9mm, což je zhruba o více než konkurence. V inzertní kategorii bazar lešení si najdete pevné lešenářské trubky a různé spojky, s jejichž pomocí bude stavba rychlejší a snazší.


Navíc jsou sestavy v našich věžích opravdu. Vyberte kvalitní značku, jako je třeba lešení Haki a pusťte se do práce. Uživatelé zde nabízí hliníkové lešení , různé typy fasádních lešení , nebo skluzy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Castorama pl

Tekutá lepenka zkušenosti