Kadraba řezivo

Jiří Kadraba - Plastová okna a řezivo Benešov Jiří Kadraba. Na trhu působíme již od začátku 90-tých let. Zaměřujeme se na produkci truhlářského i stavebního řeziva a výrobu plastových oken.


Jsme rodinná firma, zakládáme si na kvalitě a individuálním přístupu k zákazníkům. Specialitou naší firmy je truhlářské řezivo. Vstupním materiálem jsou zde prvotřídní oddenkové kulatiny, které s vysokou přesností řežeme na kmenové pásové.


KADRABA -PLASTOVÁ OKNA A ŘEZIVO. Její činnost je zaměřena na produkci truhlářského i stavebního řeziva a výrobu plastových oken. Jsme dodavatelé a výrobci stavebního řeziva. Truhlářské potřeby, broušení, prodej pil. Kvalitní řezivo za příznívé ceny v Praze a Benešově.


Dřevomateriál dodavatel KVH, DUO, TRI, BSH TB BISKUP TESAŘSTVÍ s. Spojovací materiál vruty, tesařské kování, těsnící materiál TB BISKUP TESAŘSTVÍ s. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Prodej dřevěných polotovarů v Čerčanech. Zadejte poptávku a ušetřete.


Nabídka sušeného truhlářského řeziva. Zpráva: Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězen. Prodáváme plastová okna, dveře, garážová vrata, z. Aktuální katalog firem v kategorii stavební řezivo. Poříčí nad Sázavou, Čerčan. Výroba spárovek, hranolů a schodnic.


Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat.


Nabízíme: plastová okna plastové dveře zimní zahrady garážová vrata parapety žaluzie sítě truhlářské dřevo. Zabýváme se výrobou paletových přířezů a stavebního řeziva. Dále nabízíme palivové dřevo, krajiny, piliny a možnost hoblování a impregnace řeziva. Nejprve byla hlavním cílem našeho zájmu truhlářská výroba převážně lehacího nábytku. Naše firma se zabývá zpracováním dřeva od počátku své historie.


Později jsme začali přecházet na pilařskou výrobu, která se rozšířila o možnost sušení. V dnešní době již máme vlastní sklad sušeného. Stavební a truhlářské řezivo , lepené výrobky, palivo.


Palubky, dřevěné podlahy, termodřevo, osb desky a další. Náš portál funguje v celé ČR, tj. Veškerý sortiment a naše výrobky,. Laminované desky Egger a Kronospan.

Kadraba řezivo

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba