Protipožární manžeta

Protipožární manžeta

Základní materiály: Beton, Porobeton, Sádrokarton,. Manžeta PS v ocelovém pouzdře, Tmel Polylack K, Dunafoam 1K. K utěsnění prostupů plastových trubek , kabelů a kabelových svazků požárně dělícími konstrukcemi slouží protipožární manžety v ocelovém pouzdře.


Průměr manžety volíme vždy jako nejbližší větší k průměru ošetřovaného potrubí. Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. MANŽETA SKBM protipožární DN 50: Ks: 0. Charakteristika výrobku.


Protipožární potrubní manžeta Pyroplex řady 4s označením CE. Pouzdro z ocelového plechu vyplněné vrstvenou intumescentní páskou. Neobsahuje azbest, halogeny. Nosníky ztrácejí svou pevnost, stavba se může poškodit nebo dokonce zřítit.


Naše nátěrové barvy při teplotě 1– 200° C napění a tato pěna zabrání kritickému přehřátí oceli. Intumex SN protipožární. Přenosné hasicí přístroje. Pojízdné hasicí přístroje.


Automatické hasicí přístroje a prostředky. Další hasicí prostředky. Příslušenství pro hasicí přístroje. Akční cena Novinky Výprodej.


Protipožární manžeta

Vzhledem k velkému tlaku při expanzi musí být manžety uchyceny dle. Detaily produktu všichni 9. Izolační pouzdra z minerál. Skládá se ze dvou cástí. Pouzíváse pro jednotlivé prázdné. Kč: Platnost ceníku: od 01.


BSM-E Protipozární manzeta je pozární prepázka pro elektroinstalacní trubky prázdné nebo obsazené. Ceny jsou uvedeny za měrnou jednotku (MJ) bez DPH. V případě Vašeho požadav. POPIS: Určeno pro zabránění průchodu požáru a horkých plynů z jednoho úseku do druhého. Vhodné pro betonové a vyzdívané stěny a pod.


Na takto umístěná potrubí se nedala osadit protipožární manžeta a snaha o osekání železobetonové nebo zděné stěny většinou končila destrukcí plastového potrubí. Jediným možným řešením bylo celou trubku oddělit další požárně dělící konstrukcí – obezdít nebo obložit. Jsou odzkoušeny varianty do stěn a stropů pro nasazenou nebo vestavěnou montáž, včetně variant do. Ihned a rychle použitelná manžeta z galvanizované oceli s perfektními vlastnostmi intumescentního materiálu.


Barva: Metallic grey: P. Manžety lze aplikovat na stavbách výhradně s vlastnictvím Osvědčení firmy Duna.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba