Průmyslová sekční vrata

Vstup do haly tvoří průmyslová sekční vrata VM s vertikálním kováním. Vnitřní prostory mezi halami spojují rychlonavíjecí vrata s předsazenými požárními posuvnými vraty. Nad nimi jsou na úrovni 1. VM s požární roletou (v klidovém stavu srolovaná v krytu nad vraty).


Zcela vlevo jsou ocelové protipožární otevíravé.

Tato společnost pro nás vyrábí průmyslové sekční , rolovací a rychloběžná garážová vrata. Cena je uvedena bez DPH, montáže a dopravy. Těsnící chlopně na obou stranách vrat a dvojité těsnění v překladu navíc chrání před ztrátami tepla, popřípadě chladu. Tak zvýšíte koeficient tepelné izolace až o. Sekční průmyslová vrata jsou navrhována a vyráběna dle individuálních přání zákazníka pro použití v průmyslových objektech – výrobní haly, sklady, garáže, autosalony, výstavní pavilony, mycí linky atd. Vzhledem k eleganci provedení, lze tato vrata TRIDO osadit i do exkluzivních budov bank a úřadů, nemocnic, supermarketů i občanské výstavby.


Hledáte kvalitní průmyslová vrata a sekční garážová vrata ? JUST DOORS - Individuální přístup ke každému zákazníkovi se odráž.

Nejčastější použití těchto vrat je v průmyslových objektech, jako jsou výrobní haly, sklady, garáže, autoservisy nebo mycí linky. Jsme česká rodinná firma bez cizího kapitálu. Bohaté zkušenosti s výrobou a obchodem na domácím i evropském trhu nás řadí mezi největší.


SEKČNÍ PRŮMYSLOVÁ A GARÁŽOVÁ VRATA. Prostorově úsporné vratové systémy se díky různým druhům kování přizpůsobí každé průmyslové stavbě. To zajišťuje bezpečnost při projektování novostaveb i renovací. Hörmann vám nabízí řešení ši.


Najdete u nás vše od sekčních garážových vrat přes průmyslová vrata až po špičkové domovní dveře. Rolovací vrata a mříže. Se svým programem, který je považován za nejobsáhlejší v rámci celé Evropy a který zahrnuje všechny důležité. Vrata pro hromadné garáže. Panely průmyslových vrat mají sílu 40mm, mají přerušený tepelný most a jsou vyplněné PU pěnou aby jejich izolační vlastnosti byly co nejlepší.


Průmyslová vrata – sekční. Sekční vrata se otvírají svisle nahoru a poskytují tak prostor před vraty i za vraty. Lamely vrat se ukládají pod stropem naplocho, přes otvor svisle nebo podle sklonu střechy.


Celý mechanizmus je tvořen z velmi kvalitních a zesílených materiálů, a proto je vhodný pro průmyslová vrata.

Izolační jádro těchto vrat má tloušťku mm, díky čemuž vykazuje vynikající izolační hodnoty. Dvojitá těsnění v prostoru překladu a podlahy zvyšují těsnost vrat a účinně tak snižují ztráty energie. Stejně jako garážová vrata jsou námi dodávaná průmyslová vrata vyráběna výhradně z kvalitních materiálů od renomovaných evropských výrobců. Vhodná jsou především pro použití v hluboko mrazicích skladech nebo pro logistiku čerstvého zboží.


Další alternativou řešení vratového otvoru jsou rolovací vrata. V porovnání se sekčními vraty mají odlišné některé fyzikální a konstrukční vlastnosti. Tato stabilita znamená, že je zapotřebí méně svislé okenní příčky. Dodáváme a montujeme privátní i průmyslová garážová vrata , brány, domovní dveře, vnitřní dveře, protipožární a protikouřové uzávěry, techniku překládky, markýzy a předokenní rolety.


Modelová řada Modelová řada je přesvědči. Novoferm otevírá celý svět možností v oblasti sekčních průmyslových vrat. To se týká tvaru, funkce, rozčlenění a možností.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba