Vnitřní parapety

Vnitřní parapety

V naší nabídce najdete vnitřní plastové a vnitřní dřevotřískové parapety. Vnější parapety rozdělujeme standardně do tříd CLASSIC parapety a EXCLUSIVE parapety. Použitý materiál je hliník.


Vnitřní parapety

Parapety – vnější i vnitřní. Kvalita – okenní parapety v tomto eshopu mají vysokou jako. Nabízíme největší výběr a parapety dopravíme až k Vám. Hledáte kvalitní vnitřní parapety za nejnižší ceny na trhu?


Vnitřní a venkovní parapety řezané na míru. Vyberte si z naší široké nabídky. Máme pro vás vnitřní okenní plastové parapety.


Z technického hlediska mají vnitřní parapety funkci ochrany zdiva před vlhkostí. Vysoká kvalita a až různých odstínů se postarají o vaši 1 spokojenost. U plastových parapetů můžete volit ze základních variant: Economy. Naše parapety splňují obojí. Nejenom že vhodně zvolenými parapety zkrášlíte svůj domov, ale oceníte i jejich praktičnost.


Dobře poslouží jako podstavec pro květináče a dekorace. Interiérové parapety jsou barevně i tvarově stálé a výborně odolávají mechanickému poškození. Vybírat můžete ze nabídky PLASTOVÝCH a DŘEVOTŘÍSKOVÝCH vnitřních parapetů. Dřevěná a dřevohliníková okna mohou doplnit také kvalitní DÝHOVANÉ VNITŘNÍ PARAPETY.


Vnitřní parapety

Ať už vnímáte parapety tak či jinak, projděte si prosím naši nabídku vnitřních parapetů s. Nechte si dodat vnitřní parapety na míru od profesionálů. Poradíme vám, jak postupovat při zaměření vnitřních parapetů. Objednávejte venkovní a vnitřní parapety v eshopu a získejte tu nejlepší cenu na trhu. Nabízené vnitřní parapety od firmy Bet System vynikají výraznou odolností proti mechanickému poškození a to díky dekorativnímu povrchu s CPL laminátovou fólií.


K dispozici jsou na výběr interierové parapety z kvalitní vlhkuodolné dřevotřísky dokončené lamináty s vysokou odolností proti poškrábání a parapety z PVC nosičů dokončené kvalitními dekoračními foliemi. Navíc všechny parapetní desky jsou. Na spodní část je použit kvalitní vlhkuodolný impregnovaný materiál. Povrchová melaminová fólie vyráběna z CPL laminátu tloušťky 2mm zvyšuje odolnost vůči mechanickému poškození, jako například posouvání květináčů. Vše, co potřebujete k montáži parapetů.


Vnitřní parapety

Akrylátový těsnící tmel-Cyklone. Ideálním doplňkem ke všem okenním systémům jsou zejména ty vnitřní parapety , které jsou vyrobeny tak, aby splňovaly co nejmenší nároky na údržbu. Splňují parametry ČSN a EU norem.


Trvale elastický, jednokomponentní tmel na bázi akrylátové disperze. Dále dodává plastové a hliníkové plotovky, komponenty na hliníková zábradlí, plastové palubky, terasové profily, výrobky Everwoo Transform, hliníkové spojky Brinck a madla na zábradlí. Plastové parapety prodáváme až v 60-ti dekorech.


Základem parapetní desky je kvalitní nosič, který se vyrábí z mm vlhkuodolné DTD desky P3. Výroba venkovních atypických parapetů na vlastní 6-ti metrove ohýbačce. Venkovní parapety kromě standardních barev komaxitujeme dle vzorníku RAL. Vámi nebo námi provedeného zaměření.


Kamenné parapety se vyrábějí v celé škále barev a materiálů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba