Garážová vrata s pohonem

Garážová vrata podtrhnou jedinečnost designu vašeho domu. Ze široké nabídky dekorů, barev, doplňků a designů si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Vratové křídlo se skládá ze čtyř a více sekcí.


Ocelová sendvičová sekce má přerušený tepelný most a spolu s celoobvodovým elastickým těsněním zaručují nejlepší tepelně-izolační vlastnosti vrat. Výklopná garážová vrata Vlastnosti výklopných garážových vrat Výklopná vrata oproti sekčním a posuvným jako jediná nabízejí díky variantě s ocelovou rámovou konstrukcí možnost vyplnění dřevěným obkladem , co mnoho zákazníků oceňuje při sladění designu garáže a domu.

Tyto sekční garážová vrata jsme schopni dodat ve velmi krátkých termínech, řádově v několika dnech. Sekční garážová vrata si vyberte na níže uvedené stránce. Dnes si ukážeme dvojgaráž v akrylovém provedení, výklopná vrata osazená zámkem a klikou jsou poháněna kvalitním el. MIDO, konstrukce je ošetřena základovou barvou. Stropní pohon s dálkovým ovládáním je možné namontovat i dodatečně.


Sekční vrata jsou vhodná do většiny otvorů až do šířky 6m. Pro jejich montáž je nutné volné nadpraží 1- 400mm (dle typu konstrukce) a boční prostor. Vrata podle vašich představ ve značkové kvalitě Hörmann.

Moderní design se špičkovou tepelnou izolací. Objevte nový pocit pohodlí: s kvalitními interiérovými dveřmi. Systém pojezdu TRIDO Easy Kování je jednou z nejdůležitějších součástí vrat a je navrhována a vyráběna tak, aby vyhovovala i těm nejnáročnějším požadavkům. Nad otvorem vrat je umístěna hliníková schránka, ve které je uložena hřídel s el.


K systému rolovacích vrat dále patří vodicí li. Vrata jsou vybavená elektrickým pohonem s dálkovým ovládáním. Jsou vhodná do rodinných domů, samostatně stojících garáží i komerčních prostor a výrobních hal. Dálkový ovladač GSM200. GSM2je výkonné zařízení určené ke vzdálenému ovládání relé.


Rolovací garážová vrata - sestávají z lamel, které se srolují do boxu nainstalovaného nad otvorem garáže. K tomuto typu vrat doporučujeme použít pohonné systémy navržené speciálně pro rolovací garážová vrata. Křídlová garážová vrata - sestávají ze dvou křídel, které se otevírají ven pomocí speciálních.


Kvalitní garážová vrata Hörmann. Akční nabídka izolovaných sekčních vrat. Již nemusíte před garáží vystupovat v dešti nebo v noci z auta.


Jsou žádáná především kvůli snadné manipulaci a ekonomickému provozu.

Přednosti sekčních garážových. Dvoukřídlá garážová vrata jsou naprostou klasikou v tom, co si představíme, vyslovíme-li právě slovo vrata. Vývoj v oblasti vrat nám přinesl nové možnosti, nicméně dvoukřídlá vrata se tím rozhodně nestala přežitkem. I u tohoto druhu jde vývoj vpřed a navíc svou konstrukcí a požadavky na stavební otvor jsou a budou někdy jediným východiskem, jak takovou.


Vrata se skládají z jednotlivých částí, kterým se také. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi