Ri okna oslavany

Před cca lety mi firma montovala okna v bytě v panelovém domě. Od té doby bylo třeba jedenkrát „vyladit“ balkonové dveře – letos. I proto volba dodavatele oken do rodinného domku byla jasná – RI okna. Věřím, že vyladění budu potřebovat stejně často jako u oken v bytě. Bonusem k tomuto bylo i příjemné.


Skladová okna a dveře, bazarová okna a dveře, plastová střešní okna. Nevyberete-li si z naší skladové nabídky oken a dveří - vytvoříte si v našem e-shopu okno na míru a my Vám je dodáme do 14ti dní. Jednoduše a rychle přes e-shop. Sezónní výprodej plastových oken – plastová okna bazar a ceník, cenu znáte ihned bez čekání. S firmou RI OKNA jsme měli výbornou zkušenost z předešlé zakázky v rámci revitalizace našeho domu, tudíž volba výměny okna za francouzské byla jednoznačná.


Oceňuji ochotu, rychlost, profesionalitu od návrhu po realizaci celé zakázky. Vše, co jsem od výměny očekávala proběhlo s vysokou profesionalitou, jsme maximálně spokojeni jak s výrobkem, tak se všemi Vašimi. Kompletní realizace zakázek, zaměření oken, konzultace, zpracování cenových nabídek. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail RI OKNA a. Od počátku se zaměřujeme výlučně na výrobu a montáž prvotřídních plastových prvků – oken, dveří. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše. Oslavany – Okna a dveře – RI OKNA a. Brno let tradice, let zkušeností, let s vámi. Vyrábíme plastová okna a dveře z velmi kvalitního profilového systému Sa. RI – okna za poslední cca rok?


Pro nejlepší ochranou bytu či domu od hmyzu zajišťují sítě proti hmyzu. Sítě proti hmyzu se montují na okna i dveře. U dveří se montují sítě na pantech, pro jejich. Jsem ze Zlínského kraje a zatím mi všichni předhazují RI Okna a nebo Kromeřížské V okno.


Máte někdo z Vás dobrý tip. Jsme jedna z největších společností na českém trhu stavebních otvorových výplní. Opravdu nemají konkurenci? Naše společnost RI OKNA a. Plastové okna a hliníkové dveře bych si od firmy RI okna už v životě nekoupil. První zimu jsem si myslel ,že stavba ještě není vyschlá , ale jelikož je to už druhý rok a na oknech je stále voda , tak bude asi chyba.


Bakov nad Jizerou - Mírové nám. OSLAVANY (NKS Okna s.r.o.) Karel Král Nám. BÍLINA (MP montáže oken s.r.o.) František Moczerniuk kpt.


Prodejní místa RI OKNA a. Jihočeský kraj (8) Jihomoravský kraj (6) Karlovarský kraj (2) Královéhradecký kraj (1) Liberecký kraj (3) Moravskoslezský kraj (3) Olomoucký kraj (6) Pardubický kraj (3) Plzeňský kraj.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi