Betonova sterka svepomoci

Patříte-li k milovníkům litého pohledového betonu, ukážeme Vám možnost jak si vytvořit imitaci litého betonu s pomocí speciální betonové omítky. Abychom při rekonstrukci ušetřili, rozhodli jsme se udělat imitaci betonové stěrky svépomocí. Běžná betonová stěrka realizovaná firmou stojí řádově v tisícíc.


Bílé stěny pokoje jsem chtěla doplnit něčím, co upoutá pozornost a zároveň moc nestojí. Je obecně známo, že mé oblíbené betonové stěrky se pohybují v řádech tisíců korun za metr čtvereční, což bylo v případě mé nízkonákladové rekonstrukce nepřijatelné.

Betonová stěrka jako ideální povrch do namáhavých prostor s větším výskytem lidí. Odolná proti otěru, mechanickému poškození, při jakékoliv nečistotě stačí omýt vodou. Cena betonové stěrky je rozdělena podle typů a druhů stěrky. Podívejte se na náš ceník pro moderní designové betonové stěrky!


Zjistíme Vaše očekávání, co od workshopu očekáváte, co se chtece naučit, dozvědět. Obsah workshopu, řekneme si, co náš čeká, co si ukážeme, co si vyzkoušíte. Minimalistický moderní design pomocí betonové dekorační stěrky nebo omítky.


Designové řešení svépomoci.

Naučíme Vás aplikovat betonvé stěrky svépomocí. Ušetřete peníze za aplikaci, povolte uzdu své kreativitě. Realizujeme dekorativní betonové stěrky v České republice a na Slovensku. Poskytujeme školení a návody pro aplikace svépomocí. Microbond je vysoce kvalitní dekorativní betonová stěrka poskytující plně funkční povrch.


Dekorativní betonová stěrka. Naše workshopy vám pomohou rozvinout znalosti a dovednosti. Mnozí z vás se naučí spousty nového.


Stěrky se opatřují ochrannou vrstvou laku, která má zajistit voděodolnost. Po nějaké době se ale ochranná vrstva opotřebí a zejména do míst napojení stěny na podlahu začne prostupovat vlhkost. Epoxidová stěrka na podlahu a stěny.


Dobrý den, budeme rekonstruovat kuchyň a líbí se mi nám stěrky se vzhledem betonu. Ideální řešení do sprchového koutu. Podivejte se na výhody stěrky proti obkladům.


Délka workshopu hodiny. V ceně je zahrnut materiál na vlastní tvorbu, zapůjčení nářadí, know-how aplikace betonové stěrky, vychytávky, občestvení voda, káva, čaj. Stěrky, které vytvářejí betonový efekt, jsou v posledních letech velmi módní.

Objevují se v nejrůznějších částech bytu. Pokud si ale hodláte pořídit betonovou stěrku do koupelny, měli byste se mít obzvláště na pozoru. Video pro aplikaci svépomocí. Jsou vhodné pro interiéry i exteriéry.


Systémové řešení betonových dekoračních stěrek do koupelny, do sprchového koutu nebo do kuchyně za kuchyňskou linku. Speciální skladba pro schody a podlahy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1