Okay okna sobotka

Vítejte na webové prezentaci společnosti OKAY PLAST s. Vyrábíme plastová, dřevěná a hliníková okna vysoké kvality. Prohlášení o shodě – AL – al okna a balk. Web výrobce nabízí eshop případně můžete vyplnit on-line poptávku. Společnost je držitelem certifikátu ISO. Pobočky OKAY PLAST spol.


Litoměřice - Odboje 53. Firma OKAY PLAST, spol. V naší nabídce naleznete také širokou škálu příslušenství jako jsou parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.


Okna a dveře Okay Kladno v akci. Aktuálně se zaměřujeme na plastová, hliniková i dřevěná okna. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny.


Detailní informace o firmě. Oficiální název: OKAY PLAST spol. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení OKAY PLAST, spol.


Naše výrobky tak mohou být, co se kvality materiálů týče, na absolutním vrcholu. Dřevěná okna a dveře Divize dřevo společností OKAY PLAST je situována ve své vlastní, nově zrekonstruované provozovně ve Vysokém Veselí. Nosným programem jsou klasická okna a dveře z euro profilů (eurookna), ale zabýváme se rovněž zakázkovou výrobou oken a dveří rustikálního provedení. Tuto firmu ještě nikdo nehodnotil.


Adresa společnosti: OKAY PLAST s. Sobotka Dřevěná okna a dveře. Katalog firem OKAY PLAST. Hliníková okna a dveře. Výroba oken, dveří, rolet, parapetů, zimních zahra fasád a střešních oken.


Plastová, dřevěná a hliníková okna a dveře. Prodej a montáž žaluzií, sítí proti hmyzu, venkovních rolet a parapetů. Kromě toho vám mohou ušetřit až z celkových ročních nákladů za vytápění, protože díky svým vlastnostem nadprůměrně izolují. Tak my máme okna namontovaná měsíc - od Okna. Slovaktual Pasiv HL 8komor s Aluclipem - a nikdy více tuto firmu!


Třičtvrtiny oken nám zničili při montáži tím, že když odstraňovali ochrannou folii, aby přidělali kličky, odřezali to nožem přímo na okně (ano, proškolení lidé!!), takže máme všude rýhy! Když to pak zkusili napravit - rozleštit, tak je to ještě. Vekra dělala okna rodičům, naprostá spokojenost. My máme okna od OKAY plast, taky spokojenost, jednání super, termín dodrželi, kdykoliv byl problém (jak se mění teploty, tak nám nešly jedny okna otevřít), druhý den přijeli a seštelovali. Proč si vybrat plastová okna právě od nás?


Informace o firmě OKAY PLAST a. Zabýváme se obory zimní zahrady, plastová okna a plastové vchodové dveře. Klikněte pro více informací. Výroba plastových, hliníkových a drevených okien a dverí.


This video is unavailable. Ahoj, naši mají okna od Jordána již druhy rok a jsou moc spokojeny. A my máme VEKru a taky dobry. Ted jsme zadali v Jordánu udelat jedny dveře a sestra si zadala do Jordánu okna taky již jsou hotovy a čekaji na zadělaní. Hodně jsme slyšeli špatnyho na JOrdán, ale naši jsou spokojení.


PANi v JIčíně moc příjemna,technici. JInak nebrat jednu firmu z. The website is created in unavailable , currently located in Czech Republic and is running on IP 217.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1