Pasivní stavby

Pasivní stavby

Pasivní stavby bydlení budoucnosti. Specializujeme se na stavbu pasivních a nízkoenergetických domů od A do Z, tedy od navržení projektu a vyřízení stavebního povolení a dalších formalit s úřady, přes realizaci samotné stavby s veškerou návazností na vzduchotechniku, způsob vytápění, tepelné mosty a další prvky nezbytné k vytvoření funkčního domu, až po. Nechte si vypracovat individuální projekt nízkoenergetické stavby na míru od WOBAU!


Pasivní stavby

Koncepce pasivního domu není architektonický styl nebo stavební systém, ale dílčí kapitola při navrhování a projektování novostaveb nebo rekonstrukcí. Můžeme dokonce dodat stavby v různé fázi rozestavěnosti, od hrubé stavby až po dřevostavby na klíč. Jsme schopni postavit nízkoenergetické a pasivní dřevostavby na klíč již za 5-měsíců.


Toto samozřejmě zpříjemní proces oběma s. Systém VELOX samozřejmě také umožňuje stavbu individuálních pasivních domů. Naši architekti rádi zapracují všechny. Prohlédněte si naše realizované domy,. Naším cílem je projektovat a stavět objekty, které nebudou svou výstavbou a provozem. Díky dotacím, je tato možnost výstavby stále dostupnější.


Pasivní stavby

Naše firma má na svém kontě již úspěšné realizace zděných pasivních domů a pátý se dokončí letos. Máme zkušenosti s pasivními domy z keramických tvárnic, vápenopískových i pórobetonových. Základní informace a principy. Pro odborníky Technická data, konstrukční detaily, literatura a software. Přednášky, stáže a exkurze do pasivních domů.


Naše služby Školení, kurzy, poradenství. KONCEPCE A ZÁKLADNÍ PRINCIPY. Při návrhu a realizaci pasivního domu je důležitá optimalizace základních prvků – tvar budovy, orientace vzhledem ke světovým stranám, obvodové stěny, výplně otvorů, návrh řízeného větrání.


Pasivní stavby

Výroba a výstavba dřevostavby. Energeticky pasivní stavby a nízkoenergetické stavby. Jak na výpočet PENB - novela vyhlášky č. Databáze konstrukčních detailů pro pasivní domy. Informace, podrobné výkresy, řešení problémů.


Sestavení hrubé stavby domu trvá jen několik dní. Přesvědčte se sami, jak rychle lze dům ALPH postavit na našem. Adam Weiss Autorizovaný inženýr ČKAIT č. V současné době je hlavním zaměřením společnosti TEUS STAVBY zejména výstavba energeticky pasivních dřevostaveb.


Jsme certifikovanou licenční firmou oprávněnou k výstavbě domů v konstrukčním systému ATREA. Katalog pasivních domů. Jediný aktualizovaný seznam pasivních budov a budov s velmi nízkou energetickou náročností v Česku.


Nechte se inspirovat stovkami fotek a zvoleným technickým řešením v českých domech. Jedinečná příležitost navštívit veřejné pasivní stavby , do kterých se běžně nepodíváte! Poprvé v rámci akce Dny pasivních domů, je možné se v pátek 8. I já se mohu k jeho kladnému hodnocení připojit a doporučit firmu MLM Stavby s.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1