Fasádní plechy

Massive Range of Upholstery Fabrics Online. Very Helpful Staff, Great Customer Service, Fast Quick UK Delivery. Trapézové plechy jsou vyrá-běny z ocelového plechu žá-rově pokoveného vrstvou zinku nebo aluzinku. Dále mohou být opařeny některým typem lakované povrchové úpravy.


Trapézové, vlnité a fasádní plechy jsou nenahraditelným řešením pro střechu budovy, její odtoky nebo fasádu. Tento ušlechtilý materiál je k dispozici v mnoha barvách a provedeních.

Na trhu jsou zejména ocelové stěnné a střešní obklady vyráběné z naších trapézových a vlnitých plechů. Zaručují dobrou tepelnou izolaci budovy a vysokou absorpci zvuků. Stačí si jen vybrat nebo nás kontaktovat s žádostí o radu. Jsme připraveni Vám podat pomocnou ruku a dodat kvalitní materiály za velmi příznivé ceny.


Lze je použít jako střešní krytinu, fasádní obklady, interiérové podhledy a konstrukční profily. Pomocí filtrů zúžíte vyhledávání. V základním provedení se jedná o dvě vrstvy profilovaného plechu, nejčastěji ocelového pozinkovaného s povrchovou úpravou, které z obou stran uzavírají tepelnou izolaci.


U některých typů může být jedna z krycích.

Vysoké trapézové profily se užívají převážně jako nosné vrstvy skládaných plášťů, zejména střešních. Nejčastěji jsou používané ocelové lakované plechy , dále lakovaný hliník, titanzinek, ale i měď či speciální rezavé plechy tzv. Fasádu je možno provést v jakékoli barvě a provedení – oblíbené jsou imitace dřeva či kamene. Velkým plusem těchto fasád je rychlé a suché provedení.


PREFA – střecha silná jako býk! Střešní, fasádní a odvodňovací systémy. Lehká, rezuvzdorná, stálobarevná, nerozbitná, kompletní systém! Umožňují opláštění střech i stěn aniž by docházelo k tepelným mostům. Sendvičové panely představují moderní trend v současné výstavbě.


Tento systém je ideální především pro rekonstrukci objektů, zařazených mezi historické památky, ale také pro výstavbu moderních rodinných domů, apartmánů nebo firemních objektů. Ocelový plech pokrytý hliníkem (), zinkem (4) a křemíkem () s nejvyšší délkou životnosti. Délka trapézového plechu na zakázku od do m. K dostání v různých profilech, tloušťkách a barevných provedení. To poskytuje investorům staveb a rekonstrukcí maximální jistotu. Podhledový a fasádní profil.


Výška profilu při tomto druhu trapézového plechu je 5mm. Jeho využití je hlavně jako podhledový a nebo fasádní plech.

Je vhodný na opláštění různých interiérových a nebo exteriérových stěn, přístaveb apod. Při použití na oplášťování v exteriéru doporučujeme vzhledem k výšce profilu jednotlivé plechy mezi sebou utěsňovat. Designové provětrávané fasády z plechu.


DEKMETAL nabízí široký výběr typů a tvarů pohledových prvků provětrávaných fasád (kazety, lamely, vlnité, trapézové a atypické profily). Fasádní a střešní systémy z plechu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba