Řezání vodním paprskem ostrava

Tyto zkušenosti dnes využíváme k realizaci zakázkové výroby interiéru, exteriéru a také sériové výroby reklamních stojanů. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TALPA - RPF, s. Fol-Izol - zpracování plechů,. Kvalifikovaný personál zajišťuje kvalitní obrobky. Technologie řezání vodním paprskem využívá v podstatě jednoduchý princip. Potřebujeme tenký paprsek vody o určitém průměru, vysokém tlaku a rychlosti, a tím působíme na řezaný materiál.


CNC zpracování materiálů, 3D měření, řezání vodním paprskem i laserem a další strojní operace. Provozovna Brno - Chrlice. Jsme dodavatelem CNC strojů MicroStep na dělení materiálu laserem, plazmou, vodním paprskem , autogenem a vysokootáčkovým vřetenem. Převážnou část našich dodávek tvoří speciální aplikace uvedených technologií.


Jedná se především o stroje vyvinuté pro úkosové řezání plechů trubek, profilů, kopulí, kolen, vrtání, zavitování, zahlubování atd. Zajímavou technologií, kterou lze uplatnit při pokládkách dlažeb a obkladů je technologie řezání materiálu vysokotlakým vodním paprskem. Jedná se o vyřezávání různých ornamentů, bordur, dekorů nebo log firem, které si zákazník objedná dle vlastních představ. Při vlastním řezání nevznikají žádné ekologicky nevhodné zplodiny.


Spotřeba vody na řezání je velmi malá (závisí na tlaku a velikosti použité trysky). Z odpadní vody se při sedimentaci vyloučí nečistoty. Jako abrazivo se používají netoxické látky, které mohou být recyklovány pro.


Na základě dodané výkresové dokumentace nebo požadavků řežeme plastové či pryžové materiály. Polykarbonátové desky na zastřešení. TiskŘezání materiálů vodním paprskem Za velmi výhodné ceny nabízíme řezání materiálů vodním paprskem. Nabízíme polykarbonátové desky na za. Dovolujeme si oznámit všem našim stávajícím i budoucím zákazníkům a obchodním partnerům, že jsme již zahájili řezaní prostřednictvím vodního a abrazivního vodního paprsku.


Řezání vodním paprskem ostrava

Ověřené informace o firmách z oboru Řezání vodním paprskem v okrese Ostrava – město a okolí. Předmět příspěvku: 3D tisk a řezání vodním paprskem. Chtěl bych nabídnout své možnosti v. Zakoupili jsme řezací stroj FLOW mach 5– řezání vodním paprskem. Tato metoda využívá vysokého tlaku kapaliny (nejčastěji vody), jenž pomocí vodní trysky vytvoří tenký paprsek (průměr cca až 4mm). Stroj na řezání vodním paprskem nám jako výrobci motocyklů přináší revoluci do výroby.


Je mnohem rychlejší než obrábění, rychlejší než ruční výroba a téměř bezúdržbový. Je úžasné, jak cokoliv můžete nakreslit a vyříznout z kusu železa. To je pro nás neocenitelné. Stroje, cnc, klasické autogenní řezání , řezání vodním paprskem , Rozmnožovací stroje, řezání.


Na základě požadavků zákazníků provádíme dělení materiálů či tvarové řezání vodním paprskem. Při řezání vodním paprskem se neporu ší ani případná povrchová úprava - leštění, broušení, komaxit. Zakázky vyřizujeme v krátkých dodacích termínech.


Víme, že rychlost vyhoto.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba