Vchodové dveře hliníkové

Hliníkové vchodové dveře. Jsou odolné, vydrží desítky let a snadno se udržují. Vybírat můžete z různých designů od. Vchodové dveře hliníkové - SAFELINE MODEL AT5ZLATÝ DUB.


Máte proto možnost sladit si naše hliníkové vchodové dveře AKTIV se zbytkem domu pomocí široké škály barevných dekorů, nerezových doplňků a prosklení.

Je jedno jestli zrovna stavíte nový dům nebo svému starému domu chcete dopřát nový kabátek. Společně vybereme to nejlepší řešení a vy budete zářit štěstím. Začněme tím, co je vidět na první pohled.


Dveře typu AT5jsou navrženy pro všechny, kteří dokáží ocenit harmonii a nadčasovou eleganci. Venkovní hliníkové dveře lze vyrobit v mnoha barevných provedeních a imitacích dřeva. Vyrábíme a dodáváme také vstupní dveře do panelových a bytových domů.


Tato firma je jedním z předních dodavatelů hliníkových systémů v celé Evropě.

Zkušenosti získané během více jak leté historie firmy jsou zúročeny při návrhu a dodávkách nových typů profilových systému. Na vstupní a vchodové dveře jsou vždy kladeny vysoké nároky z hlediska funkčnosti, pevnosti a také tepelné izolace. Trend použití hliníkových dveří je v současnosti na vzestupu.


Nejen že vstupní dveře musí dobře vypadat, musí také perfektně izolovat. Pro výrobu vchodových dveří používáme hliníkové profily Heroal s přerušenými tepelnými mosty. Izolujeme také samotnou výplň dveří. V případě skleněných výplní používáme. Pokud jde o luxusní vzhle hliníkovým vchodovým dveřím se málo co vyrovná.


Zároveň se ale jedná o systém s množstvím výhod také pro veřejné stavby a místa s velkým pohybem lidí, kde se na luxus příliš nehledí. Používáme moderní profilové systémy pro výrobu oken a dveří které. Nástrek práškovej farby, laminácia pmma foliou zabezpečí nízku cenu s vysokou odolnosťou a životnosťou. Jsou nadčasové, odolné a výborně izolují. Nabízíme přes modelů hliníkových dveří.


Doporučujeme i pro pasivní domy. Lze vyrobit standardní prosklené dveře , dále příčkované dveře nebo také dveře s okrasnými izolačními výplněmi. Splňují vysoké nároky na bezchybnou a dlouhodobou funkčnost.

Oproti plastovým dveřím bývá řešení s hliníkovými profily nákladnější. Pro své charakteristické vlastnosti bývají hliníkové vchodové dveře. Takové jsou nové vchodové dveře LOMAX AKTIV 77.


Vaše hliníkové vchodové dveře si nakonfigurujete tak, aby co nejlépe vyhovovaly vaší představě. Vysoké hodnoty tepelnej izolácie sú zaručené vďaka dômyselne navrhnutému hliníkovému profilu heroal s dôkladne prerušenými tepelnými mostami, v kombinácii s kvalitnou dvernou výplňou alebo izolačným sklom. Schüco nabízí komplexní architektonická řešení od jediného výrobce.


Nejvyšší kvalita ve standardu – vchodové dveře Plus Line. Díky použití vhodných zabezpečení v podobě kování, kolíků proti vysazení nebo speciálních skel můžeme dveře uzpůsobit příslušné třídě zabezpečení a požadavkům stavebních předpisů. Rádi vám poradíme ohledně designových variant a funkčních možností, které hliníkové vchodové dveře heroal nabízejí. Zavolejte nám, navštivte naše specializované partnery a nechte se inspirovat.


Sortiment s rychlým dodání!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba