Hliníkové parapety cena

Exteriérové hliníkové parapety ohýbané hr. Ohýbané hliníkové parapety. Venkovní hliníkové parapety , venkovní parapety , ohýbané parapety na míru.


Hliníkové parapety vyrábíme ohraňováním z hliníkového plechu tl. SUPER CENA - Výroba na zákazku do dní 4. Proto by se měly jednotlivé prvky čas od času očistit. VÝHODNÁ CENA - Výroba na zákazku do dní 7. Hledáte vysoce kvalitní a elegantní venkovní parapety navíc za nejnižší ceny na trhu? Pořiďte si vnější parapety , které budou vypadat i po několika letech! Vyberte si hliníkové venkovní parapety vyráběné metodou vysokotlaké extruze (tzv. tažený profil).


S vysokou mechanickou odolností a prostorovou. Venkovní parapety – Tažené (extrudované) hliníkové parapety jsou vysoce kvalitní a elegantní parapety. Vyrábějí se ze slitiny hliníku AlMgSimetodou vysokotlaké extruze (tzv. tažený profil).


Vyznačují se především vysokou mechanickou odolností a prostorovou tuhostí, která usnadňuje montáž a zaručuje perfektní výsledný vzhled. Přední zaoblená hrana a. Takové parapety u nás nenajdete. Dodáváme pouze léty prověřené parapety. Bez újmy přečkají nepřízně počasí i teplotní výkyvy. Pro snadný výběr parapetů jsme vytvořili přehledný konfigurátor, ve kterém si krok za krokem parapety navrhnete.


Vyberte si k oknům na vašem domě venkovní hliníkové parapety z extrudovaného (taženého) hliníku, který zajistí jejich tuhost a odolnost. Ať už máte doma plastová či dřevěná eurookna, venkovní hliníkové parapety se vám budou hodit ke všem typům oken. Zobrazit Detail Pozinkovaný ohýbaný parapet - bílý matný.


Venkovní pozinkované parapety se vyznačují vysokou pevností a prostorovou tuhostí. Parapety : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tyto parapety české výroby se vyrábí z ohýbaného hliníkového plechu ve třech tloušťkách (mm, mm, mm).


Dokážeme zajistit i tloušťku mm. Povrch je ošetřen polyesterovým vícevrstvým lakem pro delší životnost. Oproti taženým parapetům jsou cenově dostupnější.


Hliníkové parapety cena

Nabízíme největší výběr a parapety dopravíme až k Vám. Vnitřní a venkovní parapety ONLINE za super ceny. Kč – 33Kč Cena za bm.


Prodám venkovní bílé nepoužité hliníkové parapety je na nich ještě ochranná folie mám dvě délky 85m a 2m, šířka je stejná 30cm,1ks parapet 85m x 30cm cena za kus 400kč, 2ks parapet 2m x 30cm cena za kus 500kč. Univerzální bočnice bíle k parapetu 1ks 20Kč. Osobní odběr Brno Bohunice. Výhody, cena , životnosť. Kúpe okien do domu predchádza dôkladný výber.


Hlavne preto, že si ich vyberáte na ďalších či rokov. Jadro dosky je z prírodne navoskovaného dreva, ktoré je patentovanou vysokotlakovou metódou zušľachťované s vysokokvalitnými živicami na robustné drevené výlisky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi