Mpvc folie

Provádíme hydroizolace plochých a sešikmených střech, izolace spodních staveb, izolace teras, balkónů a bazénů. Zateplování střešních plášťů budov, oplechování atik bezúdržbovým poplastovaným plechem a montáž hromosvodů. Střešní folie mPVC LOGICROOF V-PR 5mm. Fólie DEKPLAN jsou vyráběny z PVC-P (měkčený polyvinylchlorid) a obsahují výztužnou PES (polyesterovou) vložku. Barevné provedení těchto fólií je šedé.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Folie se používá jako mechanicky kotvená jednovrstvená hydroizolace střech bez zatížení (šedové střechy výrobních hal se světlíky a ostatním příslušenstvím, střechy se zvláštními členitými tvary). Folie je vhodná jak pro nové skladby střech, tak pro sanace a opravy starých střech s jakýmkoliv podkladem. Instrukce pro použití ke stažení. Toto jsou internetové stránky společnosti Fatra, a. Jedná se o hydroizolační fólie k vytváření zejména jednovrstvých hydroizolací nejen plochých, ale za určitých podmínek i šikmých střech. PVC fólie Fatrafol 8od výrobce Fatra.


Určena především k provádění jednovrstvých povlakových krytin plochých střech. Seznam cen podle velikosti. Folie se dále používá pro izolování zemních nádrží, jímek, zemědělských a vodních staveb a úložišť průmyslových a odpadních produktů.

Hodnotenie produktu: 4. Vaše hodnotenie: Fatrafol je strešná hydroizolačná fólia na báze PVC vystužená polyesterovou mriežkou. Odolná voči UV žiareniu, môže byť vystavená priamym poveternostn. Na životnosť fólie na konkrétnej streche má však vplyv množstvo faktorov. Jednou ze základních úloh střechy je ochrana objektu proti srážkové a provozní vodě v kapalném i tuhém skupenství.


Protan GT výrobce doporučuje jako materiál pro většinu teras a balkonů jako konečnou pochozí vrstvu všude tam, kde je v tomto smyslu vyžadována trvanlivost a bezpečnost. Tato fólie může být instalována na téměř všechny pevné podklady. Fólie se mohou svařovat, laminovat a potiskovat. Hydroizolační folie Protan GT pro izolace balkonů a teras. Polyolefinové folie ale neobsahují změkčovadla, nesmršťují se, nekřehnou, jsou UV vysoce stabilní.


A hlavně – jsou trvale svařitelné, tedy opravitelné. Ze své praxe vím, že ani po letech provozu nejsou na protiskluzovém povrchu polyolefinové folie žádné známky degradace UV zářením, dokonce i lesk zůstal prakticky stejný jako u nové folie. Slouží jako chemicky odolná izolace s dlouhou životností pro stavebnictví, skládky veřejných odpadů, chemické vany, čerpací stanice, havarijní a záchytné jímky, nádrže pro uskladnění kalů, silážní žlaby apod. Plochá strecha vyžaduje nielen vhodný hydroizolačný systém, ale aj jeho správnu realizáciu. Nevyhnutnosťou je dôkladné utesnenie detailov, ako sú.


Orientační cena zahrnuje dodávku folie a montáž při minimální izolované ploše nad 1m 2. Izolace bazénů fólií mPVC. Se zvyšujícím se standardem bydlení se součástí rodinných domů stále častěji stává i bazén. Fantazie investorů se leckdy nespokojí s obdélníkem nebo oválem, vznikají velmi členité tvary bazénů se schodišti, změnami úrovní, zakřivenými okraji, mělčinami a různými vodními atrakcemi.

Své uplatnění naleznou jako hydroizolace ve skladbách střešních konstrukcí v izolacích spodní stavby, ale i jako hydroizolační fólie bazénů nebo jezírek. PVC folie na webu krytiny-strechy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi