Brouseni laku

A je tu další video z mé garáže. Dnes si ukážem jak jednoduše rozleštíme tzv. Tuhle metodu používám já a ve videu vám ukážu jak na to. Hlubší poškrábání laku může představovat riziko pro karoserii, která může začít především u starších aut s menší protikorozní ochranou rezivět.


Také, pokud se rozhodnete svoje auto prodat, jednoznačně lépe prodáte nablýskanou káru, než poškrábanou plechovku. Tento proces se výhradně používá na auta, která se lakují s vědomím následného broušení a vrstva čirého laku na nich bývá násobně tlustší. Speciální frézka na broušení laku. Broušení laku: Po odstranění hlubších vrypů můžete začít s přebroušením celého laku. Pro broušení zvolte kombinaci brusného kotouče Nordic Pad Standard Fialový, Nordic Pad PRO Bílý, nebo Nordic Pad FX vínový a brusné pasty Prorange Hard Cut 0 Prorange Super Cut 1 nebo Prorange Power Cut (o něco jemnější brusné částice).


Doba schnutí laku je uvedena vždy na daném produktu. Pokud se rozhodnete parkety naolejovat, nejlépe tak učiníte pomocí široké nerezové špachtle a štětce (či hadru). Pro vtírání oleje do parket se dobře hodí rotační bruska s hnědým padem (tvrdší a odolnější houbičkou).


Určena k odstraňování malých vad na původním a opraveném laku, např. Sanding (broušení) představuje nejúčinnější metodu odstraňování těch největších defektů laku. Na laku je vytvořena extra silná.


Leštit a brousit se dá téměř jakýkoliv materiál. Leštění a broušení pomocí speciálních jemných brusných papírů a pasty. Leštění se speciálními leštícími koutouči se suchým zipem, do vrtačky nebo návlekové. Brusné kotouče - Opravné korekční tužky a Autolaky ve spreji online, prodej příslušenství s okamžitou podporou formou Chatu.


Ohebné brusné archy navrženy na mokré i suché broušení laku. Extrémně flexibilní houby, vhodné na suché a mokré broušení. M Pěnová brusná houba MEDIUM P120.


Když renovuju motorky, tak si je lakuju sám doma. Boxem samozřejmě nedisponuju, takže lakuju ve velký dílně. Sem tam se stane, že do laku sedne zrnko prachu, někde se barva pořádně nesleje a podobně. Praze a okolí, kde prodávají různý pasty na broušení, leštění, včetně kotoučů a budou.


Vybroušení do hladka, odstranění starého laku – s vibračními bruskami Bosch dosáhnete při práci se dřevem i kovem optimálního výsledku. Všechny vibrační brusky. Ať se jedná o broušení nebo leštění, ať jde o. Jedná se o několika stupňové broušení a proto je tato renovace trvalá. Poškození laku jako jsou drobné škrábance či oxidace jsou vybroušeny a odstraněny. Kvalitní ruční mytí, dekontaminace, clay, broušení laku pod vodou, vícekrokové leštění laku , leštění laku do vysokého lesku, ochrana kvalitním voskem, volitelně.


Odlupování laku po přelakování parket. Většina průmyslově lakovaných dřevěných podlah je vhodná na přelakování, ale neplatí to o všech. U některých typů podlah lak nepřilne na lak původní bez ohledu na to, jak důkladně jste je lehce přebrousili.


V naší půjčovně nabízíme možnost zapůjčení nářadí na broušení a hoblování. Půjčení brusek, odsávání pro broušení podlahy a dalšího nářadí v naší půjčovně.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba