Hliníkové okno dwg

Plastová okna, dřevěná i hliníková „děláme“ už let. Naše zkušenosti jsou zde i pro Vás. K-Rovinný design Trojsklo. Má tak certifikaci pro pasivní dům ověřenou ústavem Passivhaus Institut dr. Jako blokové okno se skrytým rámem splňuje Schüco AWS BS.


Schüco je jedným z popredných predajcov vysoko kvalitných okenných, dverných a fasádnych systémov z hliníka, plastu a ocele. Produkty od Schüco majú vo svete milióny realizácií a spĺňajú najvyššie nároky na dizajn, komfort, bezpečnosť a energetickú úspornosť. Samozřejmostí je široká škála typů dveřního kování (klika - klika, klika – koule, atd.) anebo doplňků (poštovní vhoz, elektrický zámek, samozavírač, bezpečnostní pojistka, přídavný zámek, stavěč, atd.).


Ryze české know-how a 1 česká výroba. Vybírejte z široké nabídky plastových a hliníkových oken a dveří. Video: Slovaktual rokov od založenia. Pozrite si video, ako líder trhu vyrába plastové a hliníkové okná a dvere.


Zajímavé barvy vstupních hliníkových dveří velmi zajímavým způsobem oživí vchod do domu. Náš výrobní závod patří k nejmodernějším v Evropě. Pro výborný poměr kvality a ceny jsme se prosadili jak na domácím, tak na zahraničních trzích – na Slovensku, v Rakousku, Německu, Holandsku a Itálii. Kvalitní plastová, hliníková a dřevěná okna od výrobce s více než lety v oboru.


Dále také hliníková okna, dřevěná okna, zimní zahrady a garážová vrata. Tento systém dáva architektom veľkú slobodu designu a umožňuje tak prispôsobiť sa rôznym štýlom. Výrobca okien a vchodových dvier.


Kvalitné, energeticky efektívne a bezpečné okná a dvere od Internorm - 1 z Rakúska. Dveřní systém heroal DUD se vyznačuje intuitivně rozpoznatelným ovládáním a adaptivním designem. Alusmart Hi poskytuje vynikajúce tepelno-izolačné a zvukovo-izolačné vlastnosti.


Vyrábíme vlastní značkové produkty: plastová okna, hliníková okna, balkonové dveře a hliníkové vnější vchodové dveře. Zajímavé reference a mnoho oceněných staveb jsou důkazem naší profesionality. Dopravníky, modulární pracovní stoly, oplocení, krytování, hobby výrobky, specializovaný velkoobchod s hliníkovými profily a příslušenstvím, poptávkový e-shop a obchodní zastoupení v dalších zemích. Spoločnosť K PLUS SLOVAKIA s. Dunajská Streda) vyrába a dodáva vysokokvalitné hliníkové a plastové okná, hliníkové a plastové dvere, hliníkové protipožiarne okná a dvere, a široký sortiment interierových a exterierových hliníkových a celosklenených systémov.


Profilové systémy pro hliníková okna, hliníkové dveře a stěny. Vynikající kvalita, design, tepelné a zvukově izolační vlastnosti. Nabízíme řešení pro hliníkové rámové systémy, fasádní stěny, slunolamy a zimní zahrady. Schüco DCS SmartTouch je k dispozícii pre hliníkové dvere na zabudovanie priamo do rámu alebo krídla.


Pohodlie a bezpečnosť v inteligentnom systéme si môžete vyskúšať aj v showroome Schüco na Tomášikovej. Jejich předností je mimořádná pevnost, trvanlivost, minimální údržba, bezpečnost a luxusní designový vzhled. Zde Vám přinášíme dokumenty v CAD ke stažení. Pokud Vám zde cokoli chybí, neváhejte se na nás obrátit.


HK Zábradlí na okno H2S-HLINIK silver. Hliníková okna jsou žádána pro svou odolnost.

Hliníkové okno dwg

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba