Plochá střecha krytina

Plochá střecha krytina

Plochá strecha je podľa harmonizovanej normy strecha so sklonom krytiny do 10°. Je tvorená nosnou konštrukciou (teda stropom najvyššieho podlažia) a strešným plášťom (patrí sem napríklad tepelná izolácia a hydroizolácia). Na Slovensku sa ploché strechy rozšírili s výstavbou panelákov.


Střecha je bezesporu jednou z nejdůležitějších částí každého domu a kvalitní střešní krytiny by v takovém případě měly být samozřejmostí. Tvoří nejen celkový obraz samotné střechy, ale i celého domu a to jistě není zanedbatelné. Kompletní seznam falcovaných střešních krytin z nejrůznějšího druhu plechu počínaje hliníkovým, pocínovaným konče. U každého druhu pak najdete informace o konkrétním výrobci a dále konkrétním výrobku. Najlacnejšia krytina neznamená, že je aj najvýhodnejšia – podobne ako najdrahšia nemusí znamenať automaticky najlepšie riešenie pre náš zámer.


Keďže pre pultové strechy je typický nižší sklon a na Slovensku je strecha do sklonu 10° považovaná za plochú, môže sa stať, že pultová strecha s krovovou nosnou konštrukciou bude oficiálne plochá strecha. Tradiční český výrobce. Izolace ploché a mírně šikmé střechy.


Plochá střecha krytina

Na všechny typy podkladů, pro novostavby i rekonstrukce. Bezúdržbovost a dlouhá životnost. Za ploché se považují střechy se spádem do 10°. Ačkoli může plochá střecha na první pohled působit složitě, skládá se jen z několika základních vrstev, které se opakují v různých variacích v závislosti na konkrétní střešní konstrukci, použitých materiálech a jejich charakteristikách. Současné kvalitní materiály a systémové prvky jsou předpokladem, že při správné realizaci bude plochá střecha bezpečná a kvalitní.


Plechová strešná krytina za trvale najnižšie ceny. A je určen pro vytváření povlakových střešních krytin všech typů budov s plochou nebo mírně šikmou střechou na stavbách obytných, veřejných, správních, průmyslových, zemědělských, sportovních apod. Ploché střechy lze rozdělit podle mnoha kritérií.


Nejběžnějším dělením je rozlišení podle typu odvodnění střešní roviny a provedení vzhledem k větrání (větraná či nevětraná střecha ). Nejčastěji naše klienty ovšem zajímá dělení podle typu funkce. To znamená, zda-li je plochá střecha pochozí nebo provozní. PLOCHÁ STŘECHA Plochá střecha je stavební konstrukce nad vnitřním prostředím se sklonem ne větším než 5°. Skládá se z nosné konstrukce a střešního pláště.


Hledáte řešení pro rekonstrukci nebo výstavbu nové ploché střechy? V přehledných kategoriích najdete vše, co budete potřebovat. Telefonické objednávky. Střešní krytina Střešní krytina chrání objekt před vnějšími vlivy a zabezpečuje požadovaný stav vnitřního prostředí.


Pro zastřešení plochých střecha se používají asfaltové pásy (oxidované a modifikované) a PVC fólie. Mezi nejpoužívanější tvary patří střecha sedlová, sedlová s valbou, plochá a pultová. Střecha díky svému tvaru a široké nabídce barev je velmi významným architektonickým prvkem celého domu. Z celého souvrství střešního pláště je nejnamahávější vrstvou střešní krytina. Levné plechové krytiny, střešní krytina levně.


Falcovaná krytina je kotvená jediným prípustným spôsobom a to prostredníctvom príponiek a to pevnými príponkami a pohyblivými. Použitý materiál na príponky je pozinkovaná alebo nerezová oceľ. Pri pevných prípomkách je ich možné vyrobiť svojpomocne z rovnakého materiálu ako je krytina.


Valbová střecha Pultová střecha Sedlová střecha Stanová střecha Polovalbová střecha Mansardová střecha Plochá střecha Střešní krytiny.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba