Stavebniny stafikr hustopeče

Stačí přejet most, na němž jsou umístěny tabule s logem firmy a železniční přejezd. Jihomoravská firma Stafikr s dlouholetou tradicí zaměřená na obory zámečnictví, stavebniny , dopravu a prodej technických plynů. Zapsán v Obchodním rejstříku KOS Brno, oddíl C, vl. Provozovna: areál firmy STAFIKR , spol. TO JSOU STAVEBNINY VAJBAR.


Otevírací doba letní: 1. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SIGNUM, spol. Informace o firmě STAFIKR , Bratislavská ul. Zabýváme se obory kamenná a minerální vata.


Klikněte pro více informací. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Nabídka služeb stavební firmy. Projektování pod jménem ing. Nyní nelze poptat Přidat firmu do hromadné poptávky.


Nabízíme železo, stavební řezivo, obklady, dlažby, ocelové konstrukce s opláštěním PUR panelu a vešker. Společnost „ STAFIKR , spol. Stavební projekční kancelář Ing.


Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Výroba kovových konstrukcí a jejich dílů, Sklenářské, malířské a natěračské práce, Výstavba bytových a nebytových budov, ale zabývá se i dalšími obory. Neváhejte a poptejte se po stavebninách již nyní. Jistě vám dokážou nabídnout. Vedoucí prodejny: František Jankov. TONDACH pro dodávky střešní krytiny.


Sídlo firmy je Hustopeče. Přibližně zaměstnanců Výroba kovových konstrukcí a jejich dílů Bratislavská 58 Hustopeče. Vyhledat firmu na internetu. Hustopeče Bratislavská 7. Aktuální i úplný výpis firmy STAFIKR , spol.


Zámečnické práce,Výrobu a stavbu ocelových konstrukcí, Prodej stavebního materiálu a pracovních pomůcek, Prodej technických plynů. Kontakty firmy STAVEBNINY VAJBAR s. Xella Qpor Tondach Heluz Porotherm KM Beta stavebniny Hustopeče stavební materiál Hustopeče betonové výrobky Hust. Vyzkoušejte nový způsob hledání stavební firmy Hustopeče na Stavdum. Poptejte stavební firmu v Hustopečích s nejlepším uživatelským hodnocením.


V poslední době přibývá bazarů stavebních strojů Hustopeče. Mají totiž pro běžné uživatele mnoho výhod. Bazary stavebního materiálu v Hustopečích mohou lidem, kteří shánějí stavební materiál nebo jakékoliv stroje potřebné ke stavbě nebo k rekonstrukci, ušetřit nemalé peníze.


Zároveň také umožňují lidem, kteří vlastní jakýkoliv zbytkový materiál. Firmy nabízející stavební práce Hustopeče se registrují na Stavdum. Vy si pak vyberete firmu pro stavební práce v Hustopečích, která vás nejvíce zaujme.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba