Teleskopické dveře

Aktuality Všechny aktuality. Pro Váš projekt nabízíme komplexní řešení v hliníku a sklu. Automatické dveře Společnost TERMETAL Moravia s. TORMAX a GEZE, které poskytují širokou škálu a flexibilitu při návrhu automatického dveřního systému pro snadný průchod bez kontaktu s dveřmi.


Díky posuvným dveřím ušetříte místo v pokoji nebo můžete posuvnými dveřmi zavřít prostory s větším průchodem, kam byste jinak museli umístit např. Kombinují pokročilé provedení, spolehlivost a flexibilitu.

Na výběr je množství samostatných modulů, které poskytnou ještě lepší provoz a chod dveří. Stavební pouzdro pro teleskopické dveře je v dnešní době již běžně rozšířené. Je vhodné do míst, kde můžete posuvné dveře posouvat jen na jednu a zároveň chcete z achovat co největší průchod s velikostí dvoukřídlových dveří. TELDOR se nabízí v jednostranném (dvoukřídlové) nebo dvoustranném (čtyřkřídlové) provedení.


Posuvné dvere Portavant TwinLine. SPEDOS dodal automatické posuvné dveře jednokřídlové s pohony SP805L a SP806NL. V hlavním vstupu byly instalovány jednokřídlové lineárně posuvné dveře v prosklené stěně s nadsvětlíkem, uvnitř chodby jednostranné teleskopické dveře a kouřotěsné požární dveře , které uzavírají vstup k výtahu.


Uděláme vám teleskopické posuvné dveře.

Tento posuvný systém je od společnosti Dorma a funguje bez použití podlahového vedení, pro čistý a rovný přechod mezi místnostmi. Celý posuvný systém je vybaven funkcí dormotion, která zajišťuje tichý dojezd. Už nie je ž iaden dôvo aby sa nedali použiť elegantné a komfortné sklenné dvere. Konečne tu je riešenie posuvných dverí pre zúžený bočný priestor.


V praxi to znamená, že posuv zabírá. Dveře a zámky Dveře a zámky vyhovující současným bezpečnostním požadavkům. Dveře jsou součástí našich modulárních systémů. Teleskopické automatické dveře.


SST FLEX Výkyvné automatické posuvné dveře se štíhlým rámovým profi. Odpověděla: Marie Poláchová. Můžeme realizovat skleněné posuvné dveře s. Křídla se skládají za sebe k jedné straně. Obloukový půdorys pro široký a hluboký vstup. Elegantní řešení frekventovaného vstupu.


Systémy od italského výrobce Metalglas nyní k dispozici. On-line pomocník při volbě správného systému pro Vaąe skleněné konstrukce. Precizně vyrobená hrana.


Systém pohonu pro teleskopické posuvné automatické dveře GEZE Slimdrive SLT.

Tento systém se používá na 2- nebo 4-křídlých teleskopických posuvných dveřích s ISO sklem mm nebo na dveřních křídlech bez rámu se skrytým kováním (IGG). S vnitřními i vnějšími dveřmi o celkové hmotnosti křídel až 3kg (x kg) pohybuje Slimdrive SLT spolehlivě a tiše. Vchodové plastové dveře vytvoří důstojnou a spolehlivou bránu do vašeho domu. VEKRA vyrábí vchodové plastové dveře z kvalitních německých profilových systémů. Ten spočívá v teleskopické garnyži, která je ukryta přímo ve dveřích.


Tato garnyž posuvných dveří je vhodná zejména tam, kde jsou dveře téměř neustále zavřené. Výhodou je to, že garnyž není vůbec vidět a také nezabírá žádné místo. Dodáváme hliníkové profily, kování skleněných dveří, bodové úchyty, nerezové madla a jiný sortiment pro sklo. Kování a příslušenství pro skleněné systémy.


Dodávány jsou ve dvoukřídlém jednostranném posuvném nebo čtyřkřídlém oboustranném posuvném provedení, případně s pevnými bočními díly a nadsvětlíkem. Pojezd se skládá sám do sebe. To v praxi znamená, že zabírá místo pouze v šířce dveří při zavřené poloze. Přesný, jemný a tichý pohyb je společným znakem všech typů pojezdů na posuvné dveře.


Jednoduché posuvné teleskopické dveře mohou být postaveny z našich drátěných, polykarbonátových nebo plnoplechových panelů dle potřeby zabezpečení strojního zařízení. Dvě teleskopické kolejnice umístěné v horní a dolní části dveří zvyšuje stabilitu a vytváří otvor s neomezeným přístupem na výšku. DVEŘE PLNÉ, PROSKLENÉ, ČÁSTEČNĚ PROSKLENÉ.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba