Antikondenzační nátěr

Pokud jste majitelem takového bytu, jistě vás tato situace trápí a snažíte se ji řešit. Ušetříte tak náklady na vytápění. Termoizolační nátěr - antikondenzační Aplikace - popis. Obsah kbelíku po otevření důkladně promícháme.


Nanášíme na čistý, suchý, odmaštěný, vrstev předchozích nátěrů zbavený, předem připravený podklad.

Problémy s plísněmi lze snadno odstranit pomocí antikondenzačního termoizolačního nátěru Maxitherm. Jejich účinnost je ale časově velmi omezená, většinou fungují. V případě nutnosti možno zředit do vodou. Odstranění plísní v paneláku je pak hračka. Antikondenzační nátěr před aplikací promíchejte (pomalu nebo v nízkých otáčkách).


Jeho antikondenzační účinek odstraňuje srážení vlhkosti na zdivu a zabraňuje tedy i vzniku plísní na zdech.

Navíc má termoizolační efekt – omezuje unikání tepla z vašeho domu či bytu, zajišťuje tepelnou pohodu. Další výhodou je jeho antikondenzační účinek, který zabraňuje kondenzaci - srážení vlhkosti na zdech a následné tvorbě plísní (protiplísňový účinek). Tyto potíže spolehlivě vyřeší termoizolační antikondenzační nátěr Maxitherm.


Použitím termoizolačního. Sklokeramické mikrokuličky obsažené v nátěru zvyšují povrchovou teplotu zdi a zlepšují tepelnou pohodu uvnitř budov. Tento termoizolační antikondenzační nátěr s protiplísňovým účinkem svým působením rovnoměrně rozvádí teplo po povrchu zdiva a tím odstraňuje tepelné mosty. Aplikace termoizolačního antikondenzačního nátěru Maxitherm je velice jednoduchá. S odstraněním tepelných mostů zdivo přestává vlhnout a plesnivět.


Stále častěji se v našich domech a bytech vyskytuje vlhnutí a následné plesnivění zdiva. Nejčastěji se s těmito problémy setkáváme v místech tzv. Jednosložkový hygienický krycí nátěr na vodou-ředitelné bázi určený pro nátěry stropů a vrchních částí stěn v místnostech s vysokou vlhkostí, kde chrání proti náhlé tvorbě kondenzace. Odkapávání kondenzátu zpět do prostoru může znehodnotit uskladněné potraviny, elektroniku a jiné. Protikondenzační, vodou ředitelný nátěr na bázi styrenových a akrylových kopolymerů s obsahem dutých mikročástic.


Je určen pro interiéry, kde brání kondenzaci, a tím vzniku plísní. Technology Review - maxitherm.

Maxitherm nabízí antikondenzační termoizolační nátěr s termoizolačním účinkem vhodný pro tepelnou izolaci a spolehlivé odstranění plísní na zdech a snížení. Speciální omyvatelný termoizolační a antikondenzační malířský nátěr s výbornou kryvostí. Proč termoizolační resp. Princip jeho fungování je v dutých sklokeramických mikrokuličkách, velikých pouze – 1mikronů a ve speciální elastomerické bázi.


Díky tomu, že zeď přestane vlhnout, přestane i plesnivět (na suché zdi se plísně netvoří). MAXITHERM termoizolační antikondenzační nátěr - kg. Zeď je vhodné před nanášením nátěru ošetřit penetrací Maxiipen. Potřebné množství nátěru nanášejte pomocí malířské štětky nebo válečku na suchý a důkladně omaštěný povrch.


Navíc přidává extrémní prodyšnost. Nátěr se dá aplikovat i. Provedené zkoušky, ale hlavně zkušenosti uživatelů, dokládají že v. Naši natěrači mají dlouholeté zkušenosti s termoizolačními nátěry a jejich aplikací.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi