Broušení podlah ostrava

Realizujeme rekonstrukce podlah. Broušení parket je od Nás levné, kvalitní a rychlé. Při tomto broušení se odstraní starý lak, rýhy a jiná drobná poškození.


V závislosti na poškození a nerovnosti podlahy se toto broušení provádí i několikrát. Naše firma se specializuje na všechny práce související s podlahami (dodávky, montáž, renovace). Dále provádíme dodávky a montáže interiérových i bezpečnostních dveří a zárubní včetně kování. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Dejte přednost kvalitě. Kontaktní formulář - Pošlete nám Vaši poptávku a my V�. Betonové podlahy jsou na tom s vysycháním podobně jako lité, proto se také musí po zaschnutí brousit.


Beton se brousí do hloubky 1-mm. Pokud je nutná větší oprava, předchází broušení ještě frézování podlahy. Speciální služby rozšiřující funkčnost podlahy. Naše praxe započala již v 90-tých letech dvacátého století v České a Slovenské republice a následně v Rakousku a Německu, kde jsou zastoupeni také naši významní dlouhodobí zákazníci.


Dovedou spolehlivě rozlišit mezi levnými nekvalitními materiály, které linoleum připomínají jen na první pohle a osvědčenými kvalitními podlahovinami s garantovanými vlastnostmi podlahy. Kalkulátor - Cena lité podlahy, anhydrid cena, ceník, samonivelační stěrka cena, realizace podlah certifikovanými společnostmi. Pokud v dnešní době někdo tvrdí, že anhydritovou podlahu musí obrousit ten, kdo ji dělal, je nejspíš alibista a nelíbí se mu ručit za svou práci v plném rozsahu.


POSTUP PRACÍ PŘI BROUŠENÍ. Při broušení parket se odstraňuje horní vrstva dřeva poškozená dlouhým používáním. Pracujeme s kvalitními profesionálními brousícími stroji, které jsou vybavené speciálními vaky na lapání tohoto prachu. Vzniklý prach při renovaci poletuje vzduchem a je odváděn do vaku.


Nejprve se z podlahy odstraní okrajové a jiné krycí lišty, v případě starých prkenných podlah přibíjených hřebíky skrz prkna se před samotným broušením hřebíky zapustí hlouběji. Jestliže se chystáte objednat si broušení podlah , chtěli byste jistě dopředu zjistit ceny jednotlivých prací. Podlahu před broušením vysajeme. Vždy je potřeba počítat s tím, že každá podlahářská firma má stanoven svůj vlastní ceník pro broušení podlah. Vítejte na stránkách firmy OK-PODLAHY.


Dovolte několik úvodních slov o naší společnosti OK-PO. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. A když se jejich vzhled začne měnit, pak je možné ho obnovit renovací. Toto je ale většinou nutné až po nějakých dvaceti až třiceti letech.


Parkety patří mezi velmi oblíbené podlahové. Srovnání podlah - nivelací, OSB, QSB, Durelis, Fermacell desky. Fotogalerie (18) Služby (1) Zahrnout do poptávky. Ostrava -město - Najisto. Zajišťujeme dodávky laků a olejů Bona, pokládku dřevěných podlah Kahrs, dodávku a montáž vinylových a PVC podlah , broušení parket včetně lakování laky Bona.


Půjčujeme brusky na parkety a podlahy. K broušení parket využíváme profesionální stroje a technologie, které nám pomáhají k odvedení co nejlepší práce. Nabízíme kompletní podlahářský servis a poradenství.


Mezi naše další služby patří lakování parket a dřevěných podlah či jejich samotná pokládka.

Broušení podlah ostrava
Broušení podlah ostrava

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi