Laťovka bříza

Dřevina (vrchní dýha): topol, bříza. Základním nosičem je laťovka , která je oboustranně odýhována sesazenkou (krájenou dýhou). Kvalita lepení splňuje požadavky třídy lepení podle ČSN EN 314-(IF 20) – suché prostředí.


Třída úniku formaldehydu E1. Prodáváme oboustranně broušené. Primárně se využívají pro výrobu beden, korpusů a konstrukčních prvků. Zobrazit v původní velikosti. Podle konstrukce se laťovky dělí na třívrstvé, pětivrstvé a pětivrstvé zdvojené.


Laťovka bříza vrstvá – 16. Na vrchní dýhu (překližovačku) se používají zejména dřeviny topol, bříza , buk, ceiba. Desky se vyrábějí v příčném. Dřevěné desky vyrobené překlížením laťovkového středu dýhami.


Rozšířena nabídka Hoblovaných prken 6. Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců. Vyhledat ☰ Další Vyberte si kategorii. VÝPRODEJ STAVEBNÍ A TRUHLÁŘSKÉ ŘEZIVO PALUBKY HOBLOVANÉ DŘEVO CETRIS PŘEKLIŽKY FASÁDNÍ D. Možnost objednání přes internet. Za příznivé ceny nabízíme vysoce kvalitní spárovkové desky z různých druhů dřevin: spárovka bor, spárovka smrk, spárovka dub, spárovka buk, spárovka modřín, spárovka jasan.


Na výrobu středové vrstvy se používá převážně smrkové řezivo. Uvedená cena je za 1ks. Více než ks skladem. Velkoplošné materiály rozvážíme pouze ve Zlínském kraji.


Není možné zaslat přepravní firmou. Omezení způsobu dopravy: Toto zboží je možné zaslat pouze prostřednictvím AIGOS rozvozu, nebo jej odebrat osobně na provozovně v Pardubicích. Vítáme Vás na stránkách naší firmy. Dřevoset Kolomuty, velkoobchod i maloobchod s materiálem nejen pro truhláře, řemeslníky, stravební firmy a kutily.


Police a nábytkové desky koupit o objednat u OBI. Povrchová úprava moření a olej OSMO. Podrobný seznam materiálu: Ks. Kvalitní laťovka ( smrkový laťkový střed), oboustranně opláštěno překližkou s březovým povrchem.


Materiál je vhodný pro použití v garáži. Na objednávku s termínem dodání do hodin. Dřevotříska dýhovaná – Borovice, Dub, Buk, Wenge Dřevotříska surová – tloušťka 8mm až 38mm Foliované překližky hladké Bříza Foliované překližky protiskluzové Bříza Hobra HDF lakovaná HDF surová MDF desky – tl. PDJ laťovka Bříza 250x12 vrstvá.


Dýhovaná laťovka v kombinaci s masivem – používá se u luxusních variant, kde se. Tato výroba je velice náročná a tomu i odpovídá poměrně vyšší cena. Hoblované prkno: materiál: smrk , rozměry: tloušťka 25mm – 1m 3. Je ceněná za hezký vlnitý. Závazné objednávky dopravy spárovek odesílejte na adresu: sparovky. DUB spárovka BŘÍZA cink.


Vysoce kvalitní, lepeno Dnebo PU, v podstatě. Stavební desky, OSB desky, rozměry, d. Kč 7Kč (bez DPH:) Koupit. Multiplex bříza , dýhovaný pařeným bukem.

Laťovka bříza
Laťovka bříza

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi