Sadrokartonovy podhled

Get without the ads. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Sádrokartonový podhled patří k nejrozšířenějším podhledům, alespoň co se výstavby rodinných a bytových domů týče.


Sadrokartonovy podhled

Jeho přednosti, jako je jednoduchá montáž, moderní vzhled a nízká cena, nahrávají jeho využitelnosti při realizaci podhledů nejen při rekonstrukci podkroví. Podhled je připravený na malování. Co budete potřebovat sádrokartonové desky Rigips 4PROfesional montážní profily RigiProfily R-CD a R-UD tmel Vario a ProMix Mega pěnové těsnění rychlošrouby Rigips TN šrouby do svislých závěsů natlouk. Při montáži sádrokartonů je třeba dodržovat některé obecné zásady.


Nedodržení správných technologických postupů totiž může vést k degradaci celé konstrukce j. Nejen nerovné stropy se spárami, které jsou tak obvyklé v panelových domech, vyřeší, jestliže je obložíte sádrokartonem. Sádrokartonové desky se montují na křížový rošt, který může být ze dřeva nebo z kovových profilů. Rošt se připevní přímo do trámů na stropě nebo do. Viete ako namonotovať sadrokartónový podhľad? Ako sa pracuje sa so systémom Cross Lock od Rigips?


Pozrite si naše inštruktážne video na montáž podhľadu Rigip. Určitě se najde někdo, kdo má strach ze sádrokartonových konstrukcí a ze stropu obzvlášť. A přitom to není nic složitého. Stačí si pořídit zvedák na sádrokartonové desky, což není dnes žádný velký problém, a můžete si stropy udělat sami.


V dnešním videu je ukázaný postup uchycení a zvednutí desky, a její následné přichycení šrouby. Po obvodě jsem to zamazal juta mastic tmelem. Aby se při šroubování co nejméně poškodila parotěsnost, tak jsem na folii zespodu ještě lepil speciálni izolační pásku(nemůžu si vzpomenout na název cena byla asi 400kč za 25m). Tmelení obvodové spáry akrylovým tmelem. Mezi obvodovým zdivem a sádrokartonem nám vznikla menší mezera, kterou odstraníme a zamezíme tím i úniku tepla pomocí akrylu,.


Nabízíme sádrokartonové (SDK) podhledy. Od akusticky funkčních až po požárně odolné, u nás si vyberete. Vezmu to stručně bod po bodu. Proto sádrokartonový podhled instalujte dostatečně dlouho po vylití podlah.


Stejně tak může nepříznivě působit vzdušná vlhkost v kombinaci s rozdílnými teplotami v hrubé stavbě. Při samotné instalaci si dejte pozor na křižné spoje, je důležité skládat SDK strop tzv na vazbu, aby nedocházelo k přenosu eventuálních prasklin. Zaměření a konzultace zdarma, nezvedáme cenu oproti vypracované nabídce. Na oklepanou zeď jsem připevnil zachy. Velikou předností sádrokartonových profilů je rychlá montáž, pevnost a nízká hmotnost.


Sadrokartonovy podhled

Detaily s možnostmi zesílení viz str. Dvouúrovňový křížový rošt podhledu. Pokud jsou rozměry vaší místnosti výrazně odlišné, nebo chcete strop snižovat více, může být postup realizace jiný.


V každém případě před realizací proberte vaši představu s odborníkem. Stropní podhled je z hlediska estetiky významná plocha v mnoha případech podsvícená a konečný efekt sádrokartonového stropu dokonalý. Montáž kazetových stropů Minerální podhledy Minerální kazetové stropní systémy jsou často využívány v komerčních prostorách.


Konstrukce takovýchto stropů umožňuje vedení. Podkroví, střechy, stropy. Půdní vestavby zahrnují horizontální, šikmé i vertikální obvodové konstrukce obytného podkroví.


Viditelné části této plochy jsou zpravidla upravovány tak, aby působily esteticky. Nejčastějšími úpravami j.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1