Vybavení obchodu s textilem

Vybavení obchodu nebo prodejny s textilem - sbazar. Pro krásné bydlení vybavené pěkným nábytkem Vám Tchibo přináší řadu výhodných nabídek a skvělých produktů za snížené ceny. Podívat se k nám se vyplatí!


Prodam tyto sikovne nastenne drzaky na obleceni, ci jine veci. V podstate je to hlavni vybaveni obchodu s oblecenim. K dispozici mam cca 12ks tyci ke zdi. K tomu ruzne drzaky na raminka.


Proto jsme udělali vše proto, aby dobře navržený nábytek nepatřil mezi luxusní zboží. Nabízím vybavení obchodu s oblečením. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vybavení obchodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Prodám stojany na ramínka, vhodné jako vybavení obchodu s textilem , oděvy, oblečením. Pochází s Ikea, sice starší, ale velmi zachovalé, mám kusy. Nastavitelná výška, pojízdné, dá se rozložit - je to sešroubované. Uvedená cena je za kus. Prodám použité vybavení ze zrušeného obchodu s textilem , kovové stojany, trubkový systém na zeď, ramena na zeď, kovové figuríny, plastové busty, ramínka a věšáky, pult, konstrukci na kabinku, zrcadlo, police.


Likvidace obchodu s textilem ve Strakonicích,nabízíme k prodeji:elektronickou zabezpečovací bránu,plastové kody,stojany na oblečení,ramínka,figuríny,torza atd. Komplet vybavení menšího obchodu s textilem - policový systém variant - chromový. Ostatní - Vybaveni obchodu bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Zjistěte, kdo jsme a co nabízíme. Budějovicích nabízí kompletní vybavení obchodů a supermarketů, zahrnující zejména chladicí vitríny, pokladní boxy, obslužné a vystavovací regály a další zařízení.


Zařízení obchodu s textilem – Objevte s firmou Wanzl možnosti, jak ve Vašem obchodě Vašim zákazníkům optimálně představit bytové textilie. Cílovým publikem obchodu s textilem jsou lidé, kteří se zabývají individuálním přizpůsobením a zástupci podniků. Prodávám vybavení obchodu s textilem.


Nutno vidět - velmi zachovalý nábytek. VYBAVENÍ oční optiky, obchodu s textilem atd. Při koupi celku (stojany, prodejní pult a stůl) výrazná sleva, prodej i jednotlivě. Dovoz zajištěn – přivezeme až k Vám domů. TRADE Najdete u nás kompletní sortiment pro vybavení obchodu , skladu a dalších prostor.


Vyrobíme, dopravíme, namontujeme. Prodám kompletní vybavení prodejny – obchod s textilem. Velmi kvalitní zpracování dřevěného nábytku, originální design, ve skvělém stavu. Plocha obchodu cca 80m2. Obchod byl v provozu měsíce.


Lze rozprodat i po částech. Prodám měsíce používaný na zakázku vyrobený prodejní pult s kabinkou se závěsem, nástěnnou deskou s věšákem na odkládání oblečení. Vhodný pro obchod s oblečením.


Materiál laminované desky, tvrzené sklo, stříbrný sokl.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi