Bezpečnostní sprchy

V nabídce firmy BangCo naleznete bezpečnostní oční, tělní i kombinované sprchy , vhodné pro vnitřní i venkovní použití a také další produkty k zajištění bezpečnosti práce na pracovišti - oční vymývačky, stanice první pomoci a jiné. Kombinované bezpečnostní sprchy nabízejí spojení celotělové sprchy , oční sprchy a obličejové sprchy do jednoho výrobku. Pro venkovní umístění máme v nabídce nezámrznou bezpečnostní sprchu vhodnou do až -°C.


V našem sortimentu naleznete i nouzovou sprchu vhodnou do prostředí s nebezpečím výbuchu. Trvalá instalace klasické bezpečnostní sprchy na pracovišti není vždy technicky možná, přesto i pro taková pracoviště existuje vhodné řešení, a to v podobě očních vymývaček.

Láhve na výplach očí lze doporučit především do pracovních prostor, ve kterých není nepřetržitý provoz (např. místnosti na baterie či staveniště). S lahvemi na výplach očí lze. E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy , pH metry, konduktometry, laboratorní pece a sušárny.


Tyto oční sprchy jsou aktivovány sklopením žluté části se sprchovými hlavicemi a dosahují vyplachovací doby až cca minut. Součástí dodávky je i držák na stěnu a antiseptikum k prvnímu naplnění. Oční sprchy - havarijní sprchy - nouzové sprchy.


Bezpečnostní sprchy na pracovišti.

Zdroj: Koncept ekotech. Materiální zdroje, jejichž cena je snadno vyčíslitelná, jsou v mnoha firmách chráněny dostatečně. Význam bezpečnostních sprch, které chrání lids. Oční a obličejové bezpečnostní sprchy by měly být umístěny v provozech, kde přicházejí osoby do styku s nebezpečnými látkami a hrozí riziko zasažení očí nebo těla, jako jsou laboratoře, dílny, nemocnice, v plaveckých areálech s chlorací, univerzity, školy a podobně. Zaručují účinnou první pomoc při poleptání, popálení či opaření.


Tělní bezpečnostní sprchy by měly být umístěny v provozech, kde přicházejí osoby do styku s nebezpečnými látkami a hrozí riziko zasažení očí i těla. Vyberte si z široké nabídky bezpečnostních a zdravotních pomůcek do koupelny. Oční a tělní bezpečnostní sprchy Při zacházení s nebezpečnými látkami , zvláště pak kyselinami a zásadami, hrozí reálné riziko zasažení kůže nebo očí, a to může způsobit jejich nenávratné poškození. Umístění oční nebo bezpečnostní tělní sprchy Obecně vzdálenost od místa, kde se pracovník nachází, ke sprąe, by neměla přesáhnout vteřin chůze.


Cesta ke sprąe musí být bez překáľek a neměly by na ní leľet ľádné dveře, které je třeba otevřít, pokud se na pracoviąti nevyskytují daląí zaměstnanci schopní postiľenému pomoci. Sanela Volně stojící venkovní oční sprcha s vyhříváním do max. Dvoukřídlé dveře dávají vašemu sprchovacímu koutu zcela nový rozměr, navíc zabrání stříkání vody na podlahu. Pokud potřebujete bezbariérový sprchový kout, stačí je namontovat na zem.


U nás najdete dvoukřídlé dveře značek Ross, Arrtec, Gelco nebo Mereo. Sanela Nerezová pitná fontánka závěsná s tlačnou pitnou armaturou a arm.

Sprchy splňují ve všech bodech požadavky příslušných. Oblíbené bezpečnostní oční sprchy vhodné do firem a výrobních závodů. Nabízíme také bezpečnostní tělové sprchy – vše na ABSTORE. Tělní sprchy by měly být v každém provozu i chemické laboratoři, všude, kde může dojít k zasažení osob chemickými látkami, prachem.


Zaručuje účinnou první pomoc při poleptání, popálení či opaření. Instaluje se pevně ke zdi. Okamžitým použitím bezpečnostní oční sprchy při zasažení očí chemikáliemi, se může výrazně snížit riziko trvalého poškození zraku.


Výrobce Zvolit parametry. V provedení nerez, nebo mosaz potažená chemicky odolným práškovým lakem. Zvýhodněná nabídka ověření oční bezpečnostní sprchy ! Platí pouze při koupi současně s oční bezpečnostní sprchou.


Platnost revize až roky od nákupu sprchy , termín provedení po dohodě se zákazníkem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba