Ekord domy

Free Sample Service, See Before You Buy. New Upholstery Fabrics Added Weekly. Typické domy EKORD mají proto velmi specifické půdorysy i vzhled. Podle rozměrů a sklonu parcely, poloh.


Rodinných domů EKORD už bylo postaveno přes 50 z toho asi devadesát procent v konstrukcích EKORD.

V poslední době jsou domy EKORD navrhované výhradně z konstrukcí vhodných pro pasivní domy , přičemž zatím u deseti z nich bylo docíleno hodnot vzduchotěsnosti až 13. Jedná se o nejtěžší test kvality domu, který nejlépe ilustruje kvalitu provedení konstrukce. Zastavěná plocha je první číslo v označení bungalovů EKORD , takže např.


EKORD 140gmá zastavěnou plochu 1ma základní cena dokumentace pak činí: 1x 7=105. Kč při dodávce autorizovaným dodavatelem na klíč činí zvýhodněná cena: 1x 250=35. Chcete si prohlédnout typové rodinné domy v tištěné podobě?


Vyplňte prosím formulář a na vaši adresu budou zaslány katalogy typových rodinných domů společnosti Ekonomické stavby s. Stovky úspěšných realizací a dva domy roku jsou nejlepší referencí bungalovů EKORD.

Každé architektonické řešení bungalovu EKORD je vždy zpracováno „na míru“, nikdy jako „typový“ projekt, který je třeba vždy(!) přepracovat a dopracovat a zakoupenou „levnou“ dokumentaci vyhodit. Cenu může určit pouze konkrétní projektant, a to na základě místních podmínek a rozdílných požadavků dotčených subjektů. Objekty mimo samotný dům (přípojky, studna, čistička, opěrné zdi, garáž, bazén, atd.), jakož i rozdílné požadavky místních úřadů je nutno kalkulovat vždy individuálně. Mariana Grocha se sice pohybuje zcela mimo hlavní prou jímž je v Česku aktuálně unášen obor rodinný dům, ale zároveň je tento směr veřejností přijímán jako velmi populární. Mezi jiné domy EKORD patří jiná řešení, než která jsou definovaná jako „typické domy EKORD “. Jedná se zejména o pravoúhlé přízemní domy , domy se zelenými střechami, patrové a podkrovní domy ( EKORD P), bungalovy z buněk ( EKORD B), bungalovy se sedlovou střechou ( EKORD S) a pod.


Rozhodla odborná porota a čtenáři. RD Ekord je tvořen sendvičovými obvodovými stěnami, kde tepelná izolace je tvořena vatou Isover Hardsil. Vnitřní stěny jsou vystavěny ze sádrových tvárnic v tl. Půdorysná zalomení domu, patentované střecha, zlepšují celkový výhle soukromí a oslunění domu. Stavaři často neznají náročné parametry na cirkulaci vzduchu a správné tepelné vlastnosti domů.


Už let stavíme nízko­energe­tické i zcela pa­sivní domy EKORD. Firma EKORD ( EKORD – EKOlogické a EKOnomické Rodinné Domy ) se. Velikostní i tvarová škála bungalovů EKORD je obrovská, od malých a velmi levných až po velké exkluzivní. Atriové domy bez schodů poskytují nejvyšší kvalitu.


To však vůbec neznamená, že by jím navrhované domy nebyly dostatečně pohledné. EKORD : Pasivn rodinn domy a nzkoenergetick.

Domy EKORD nabzej navc i pohodln jednorovov bydlen, co ocen. Projekty - pzemn rodinn domy (bungalovy) pro pohodln, zdrav, ekologick, nzkoenergetick i pasivn a cenov vhodn bydlen, s okny pokoj do. Nzkoenergetick a pasivn bungalovy EKORD 3 rodinn.


Dm Ekord 200g78-flexi - a pro (po zvten i vce) osob - tgeneran - jako u vech variant dom Ekord je mon. Tepelně technické parametry konstrukcí EKORD obecně odpovídají požadavkům pro pasivní domy , avšak v tomto případě se o dosažená pasivního standardu neusilovalo. Provoz bazénu a vířivky má vysoce nadstandardní nároky na potřebné energie.


Kdo se v domech EKORD zabývá velikostí pokolů, nechápe princip systému. Tyto domy umožňují naplánovat pokole v rámci půdorysu jakkoli, protože nosný je vždy jen obvod domu! A tak je možné mít jediný velikánský prostor třeba 300metrů velký, stejně snadno jako desetimetrových cimřiček.


FAMILY HOUSES EKORD IN UNHOŠŤ Family houses EKORD are single-floor atrium houses (bungalows) with rooms directed only to the garden.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba