Průmyslové podlahy

Průmyslové a užitkové podlahy. Zabýváme se aplikací nových a sanací starých průmyslových a užitkových podlah. Působíme na trhu dlouhodobě a naší předností je osobní přístup, zaměření na Vaše individuální požadavky a následné vypracování vlastní cenové nabídky. AST SYSTEMS fotogalerie ke stažení kontakt projektanti Betonové podlahy. Jde o elastické, odolné desky s protiskuzovou úpravou.


Vytvářejí ozubenou, volně položenou podlahu, která lehce nahradí původní povrch.

Výhodou je snadná instalace – rychlá. Pracujeme se špičkovými produkty stavební chemie od světových i českých výrobců. Hlavní činností společnosti je realizace průmyslových podlah, betonových podlah, pryskyřičných povrchů, anhydritových potěrů, cementových stěrek. Po našich podlahách chodí v celé České republice tisíce lidí a jezdí stovky strojů v průmyslových halách a tisíce aut v garážích a logistických areálech. Od té doby nám realizaci své podlahy svěřilo několik stovek zákazníků.


Máte-li zájem o naše služby nebo potřebujete další informace? Salit, průmyslové podlahy - Váš dodavatel průmyslových podlah. Specializujeme se na kompletní dodávku a rekonstrukci průmyslových syntetických a betonových (strojně hlazených) podlah včetně izolací proti vlhkosti nebo radonu. Profesionální průmyslové podlahy amp build s.

Naší hlavní činností je realizace nových průmyslových podlah, ale zabýváme se také sanací a opravami poškozených podlah. Jsme jednou z nejstabilnějších firem v České republice, která se pohybuje ve všech odvětvích průmyslu. Svým zodpovědným a odborným přístupem si získala mnoho stálých zákazníků, a to ja. Pro průmyslové (pancéřové) podlahy dodáváme řadu vsypových směsí, určených k vytvoření mechanicky odolných povrchů. Speciální samonivelační hmoty umožňují realizaci v místech, kde již nelze vsypové podlahy provádět.


Věnujeme se hlavně občanské a průmyslové výstavbě. Betonové podlahy neboli strojně hlazené cementové potěry se stávají nejpoužívanějším způsobem realizace podlah v. V oblasti interérových podlah držíme krok s moderním designem. RAL je pro lité podlahy samozřejmostí. Dámy a pánové, dovolte, abychom Vám představili TECHFLOOR s. Svým zákazníkům každoročně předáváme podlahy o celkové výměře přesahující milión metrů čtverečních.


KDE JE MOŽNO NÁMI REALIZOVANÉ PODLAHY VIDĚT? Betonové plochy, na které se (do čerstvého betonu) nanáší cementové vsypy různých tvrdostí a barev. Velmi častá varianta podlahové konstrukce.


Povrch je následně strojně zahlazen. HT Floor - průmyslové podlahy , Brno, Czech Republic. Tyto stránky jsou zde proto, aby Vám z pohodlí Vaší kanceláře či bytu pomohly seznámit se s materiály, se kterými pracujeme a které jsou mnohokráte prověřeny. Cílem je splnit různé požadavky zákazníků – odolnost proti extrémnímu namáhání, odolnost proti různým chemickým látkám, antistatická úprava, bezprašnost, ekologická nezávadnost.


Provádíme veškeré druhy průmyslových podlah (povrchové úpravy).

Naše betonové průmyslové podlahy jsou profesionálně vyrobené tak, aby je bylo použít v jakémkoli výrobním objektů. EPOXIDOVÉ PODLAHY Kompletní realizace epoxidových litých podlah pro průmyslové provozy a garáže včetně dodání statického výpočtu na konkrétní zatížení podlahy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba