Výklopná garážová vrata

Otevírají se buď manuálně, nebo mohou být vybavena pohonem na dálkové ovládání. Výklopná vrata se díky dobře dimenzovaným pružinám velice snadno ovládají i ručně. Pohon na dálkové ovládání je možné montovat i dodatečně.


Zda vaše stará garážová vrata vyhovují aktuálním bezpečnostním normám EU, si můžete ověřit pomocí bezpečnostního kontrolního seznamu. A díky nepřebernému množstí tvarů vrat a barev nebude problém naši osobitost projevit.

Skládají se z jednodílného, pozinkovaného křídla, které se pohybuje pomocí ramen pák s vyrovnávacími pružinami - na přání s ručním nebo elektrickým pohonem. Výklopná garážová vrata jsou vyrobena z rámu, křídla a vodících stropních kolejnic. Vrata jsou určena jak k ručnímu, tak k elektrickému.


Existují různé typové rozměry. Prodejna, Vzorkovna, Sklad IDEALNI VRATA s. Její nevýhodou je vyšší. Sekční garážová vrata DoorHan a rolovací, výklopná i dvoukřídlá vrata s odbornou montáží.

Výroba garážových vrat na míru. Váš spolehlivý dodavatel garážových vrat pro Prahu a okolí. Tento konstrukční princip Vám poskytne maximum místa v garáži. Je to ekonomická varianta bez tepelné izolace. Oproti sekčním nebo rolovací.


Jejich předností je snadné a rychlé použití (i při výpadku elektrického proudu), tichý provoz a díky jednoduché konstrukci (celé křídlo vrat je z jednoho kusu) dlouhá životnost. Stavební připravenost pro sekční garážová vrata. Montáž garážových vrat Hormann.


Rozměr stavebního otvoru se rovná objednacímu rozměru. Místo po bocích otvoru je třeba 90mm. Vyznačují se především jednoduchou konstrukcí, kvalitou a příznivou cenou.


Své místo naleznou nejčastěji v garážích, které nejsou přímo spojeny s domem a nejsou kladeny vysoké nároky na tepelnou izolaci jako například u sekčních vrat. Naše garážová vrata vyrábíme z kvalitních komponent. Díky tomu máte jistotu dlouhé životnosti.


Pro komfort, pohodlí a bezpečnost jsou garážová vrata lehce ovladatelná, zateplená a vybavená bezpečnostními prvky.

Důraz klademe i na design garážových vrat. Zcela ve smyslu zakladatele firmy je dnes značka Hörmann skutečným příslibem kvality. Garážová vrata vyrábíme na míru podle vašich požadavků. Tento rodinný podnik se díky více než rokům zkušeností ve výrobě garážových vrat a více ne. Sklápěcí vrata jsou jedny z nejpopulárnějších vrat na trhu.


Jejich jednoduchá konstrukce a jednoduchá a osvědčená mechanická řešení zaručují bezporuchovou činnost vrat. Pokud patříte k uživatelům, kteří u garážových vrat hledají jejich snadnou a účelnou funkčnost, pak rozhodně při výběru výklopných garážových vrat neprohloupíte. Jejich praktičnost navíc umocňuje možnost montáže jak v otvoru pro vrata , tak instalace vně garáže. Kromě standardního barevného provedení se mohou vrata lakovat do jakékoliv barvy dle vzorníku RAL, tak i provést v imitaci. Při montáži vrat přímo do otvoru se zúží průjezd otvorem.


Zařídíme vám garážová vrata všeho druhu dle vašich představ. Vrata a brány Námi vyráběná vrata a brány uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky a to jak z hlediska kvality provedení, tak i svým designem a použitými materiály. Nabízíme garážová vrata vyrobená nejmodernější technologií v široké škále variant a barevných provedení. V naší nabídce naleznete sekční a rolovací garážová vrata.


Vrata se skládají z pozinkovaného rámu, křídla a vodících stropních kolejnic. Standardně jsou vrata vybavena oboustrannou klikou se zámkem a vložkou. Křídlo vrat je z venkovní strany opláštěno trapézovým pozinkovaným plechem s vrstvou odolné polyesterové barvy a z. Dnes si ukážeme dvojgaráž v akrylovém provedení, výklopná vrata osazená zámkem a klikou jsou poháněna kvalitním el. MIDO, konstrukce je ošetřena základovou barvou. Moderní garážová vrata jsou výrazným prvkem celého domu a pomáhají dotvářet moderní vzhled vašeho bydlení.


Díky skvělým tepelně izolační vlastnostem chrání vozidlo před nepřízni počasí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba