Boční sekční vrata

Boční garážová vrata pro speciální montážní situace a požadavky. Boční sekční vrata poskytují mnoho výhod: 1. Mnoho místa pod stropem garáže. Můžete zde uložit například surfovací prkna nebo kanoe. Díky své konstrukci jsou boční. Na rozdíl od výklopných, sekčních a rolovacích garážových vrat se jejich vratová konstrukce neotevírá nahoru, ale do strany.


To je zvláště výhodné, pokud má strop garáže zůstat volný například pro uložení věcí (surfovacích prken apod.) nebo pokud křídlo. S madlem sladěným s barvou vrat dosáhnete dodatečného akcentu. Povrchy jsou optimálně chráněny proti korozi.


Pro průchod osob se boční sekční vrata mohou rychle a jednoduše a také jen částečně otevřít. Tak projdete do garáže rychleji, například pro vyzvednutí jízdního kola. Bezpečně zamknuto Pomocí horního a spodního vedení vrat se vrata zavírají velmi přesně.


Garážová vrata RollMatic. Pohony garážových vrat a vje. Koncem září jsem si objednal u vaší firmy sekční garážová vrata Delta.


Před deseti dny byly namontovány a prozatím jsou v pořádku a fungují bez závad. Dovolte, abych se vyjádřil k pracovníkům, se kterými jsem přišel do styku. Technický poradce Vlastimil Ondráček, který přijel zaměřit stávající garáž, byl perfektně připravený, podal veškeré informace k. Každá objednávka bude se zákazníkem ověřena, případně upravena a následně potvrzena. World Dangerous Trees Felling Climbing Technique with Chainsaw Machines! Jsou to vrata pro speciální montážní situace a požadavky.


Boční sekční vrata

Vratová konstrukce bočních vrat. To je výhodné, pokud chcete zanechat volný strop, nebo ze s. Hörmann se neotevírá pod strop, ale do strany. Námi dodáváná garážová. Vyberte si pouze druh garážových vrat, který vám bude nejvíce vyhovovat. Sekční garážová vrata jsou chytrá a dostupná pro všechny typy garáží.


Vrata mají ohebné spoje sekčních panelů, díky kterým se pohodlně otevřou vysunutím pod strop garáže. Můžete si vybrat z mnoha designů v široké řadě barev, nebo dekorů dřeva. Sekční vrata se otevírají svisle vzhůru a jsou úsporně umístěna v prostranství pod stropem.


Boční sekční vrata

Tento konstrukční výsledek umožňuje maximum místa v garáži i před ní. Velmi tichý cho vysoká spolehlivost a maximálně vysoká užitnost jsou vlastnosti, které charakterizují posuvná sekční vrata TRIDO. S automatickým pohonem německého výrobce SOMMER, který je špičkou v oboru automatizace (certifikováno až na tisíc cyklů) tvoří ideální řešení pro Vaši garáž. Jsou vhodná do rodinných domů, samostatně stojících garáží i komerčních prostor a výrobních hal.


Vrata jsou vybavená elektrickým pohonem s dálkovým ovládáním. Nejen okna a dveře patří k domu, myslete také na garážová vrata. U nás zakoupíte sekční vrata i dvoukřídlá vrata , a to včetně mnoha doplňků a příslušenství.


K sekčním vratům dodáváme také elektrické pohony italské firmy BENINCA.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi