Bodový světlík

Pro otevírání poklopu bodového světlíku se používají standardně elektrické otvírače (2V nebo V elektropohony). Aby se předešlo škodám způsobených větrem nebo deštěm na vybavení objektu, doporučujeme systém denního větrání. NOVÉ BODOVÉ SVĚTLÍKY českého výrobce RWA systémy - výsledkem vlastního vývoje.


Kopule se instalují na jednoduchý střešní otvor nebo střešní otvor opatřený podezdívkou. Bodový (kopulový) střešní světlík. Světlíky s novým designem a funkčností. Manžety jsou vyrobeny z tvrzeného PVC nebo ocelového pozinkova.


Vedle hlavní funkce – optimální prosvětlení vnitřních prostorů střechou – může po zabudování otevíracího zařízení sloužit jako přirozený větrací prvek s nízkými náklady. Pokud zvolíte tuto variantu, doplníme Vám výstup mechanickým zámkem. Ten zabrání tomu, aby se kopule sama otevřela.


Výhradní dodavatel světlovodů ALLUX. Dále obloukový pásový světlík v dvojitém. LAMILUX CI-Systém bodový střešní světlík F. Konstrukce bez tepelných mostů mezi tabulemi skla z materiálu s nízkou tepelnou vodivostí je standardem. V pevné variantě slouží pouze jako střešní prosvětlovací prvek – na ocelovou podsvětlíkovou manžetu je osazen poklop vyrobený z hliníkových profilů s polykarbonátovou výplní.


V otvíravé variantě pak funguje jako střešní prosvětlovací prvek a navíc plní funkci. V dnešním příspěvku bychom Vám rádi blíže představili elektrický výlez na střechu bodovým světlíkem. LUMINAR bodový střešní světlík může být vyroben ve dvou variantách, jako pevný nebo otvíravý. Na ocelovou podsvětlíkovou manžetu (obrubu) je osazen poklop vyrobený z hliníkových profilů s polykarbonátovou výplní. Přirozené denní světlo.


Zasklení bez děr a šroubů, nové plastové a skleněné výplně. Ukotvují se nad úroveň střešního pláště světlíkovými obrubami o volitelné výšce. Nejvíce pokročilá verze dobře známého světlíku určená pro soukromé i veřejné objekty.


Dostupná s polykarbonátovou nebo. Výroba a prodej plastových kopulových a bodových střešních světlíků. Hlavní pracovní náplní firmy je dodávka a montáž světlíků a zařízení pro odvod. Kdy je pro mě vhodný světlovod ALLUX a kdy. Prosvětlení haly pomocí světlíku.


Jedničky v montovaných halách Záujem o halu. Montované haly Referencie Ako staviame Aktuality O s. Tento web využívá cookies pro Vaši pohodlnější práci. Kliknutím na souhlasím uzavřet. Realizace nových pásových obloukových světlíků s klapkou pro denní větrání FIREPAS AIR.


Denní větrání je ovládáno pneumatickými písty. Pro rodinné domy doporučujeme vždy bodový (kopulový) světlík nebo světlovo případně pásový světlík ALLUX SANDWICH THERMO (viz. dále). DEKLIGHT Asvětlík kopule 200x2(Střešní okna) Hodnocení produktu:.

Bodový světlík
Bodový světlík

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi