Jis okna zkušenosti

Reference Vyrábíme pro vás okna a dveře z plastu, dřeva a hliníku. Okna JIS Váš pohled do budoucnosti. Díky oknům JIS už let vzhlížíte ke hvězdám, pozorujete ruch v ulici nebo relaxujete u padajícího listí ve vaší zahradě. Maximální bezpečnost, vynikající izola. Okna od firmy JIS , máte zkušenost?


Fórum Okna , dveře a brány. DObrý den, vybíráme okna a rozhodujeme se mezi dvěma firmami. Máte někdo zkušenosti s firmou JIS ? Okna Vyrábíme pro vás okna a dveře z plastu, dřeva a hliníku. Plastová okna JIS už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jis zase říká, že by nešli dnes do ničeho jiného než trojskla. Určitě budou jakákoliv okna lepší, než ta stávající, o tom není pochyb.


Vekry - let, u Jisu zatím nemám informaci. Děkuji za jakékoliv rady, není to snadné rozhodování. JIS okna , PFT Jičín, Sulko.


Nakonec se již jen vybíralo mezi JIS (Inoutic Eforte a PFT (Trocal plus). U nás vyhrálo PFT, perfektní jednání a spolupráce. Dveře Vyrábíme pro vás okna a dveře z plastu, dřeva a hliníku. Macek vyrábí okna v Polsku a to už delší dobu. Jenomže Macek se s tím nikde netají.


Ale firma Svět oken se ohání českou výrobou s německých profilů,ale pravda je úplně jiná. Zvolili jsme strategii osobní zkušenosti a proto jsme si od všech objednali. Kromě samotného přístroje najdete v balení násadu CLICK Systém o délce centimetrů a oboustranný mop na okna (vysavač na okna s tyčí).


Díky takové výbavě si hravě poradíte s vyčištěním skleněných a hladkých povrchů. Nemusíte mít ani strach ze složitého nasazování. Tyč s vysavačem spojíte během sekundy.


Window Cleaner se postará o okna , zrcadla, sprchové. Ani jeden se nepotkal s tím následujícím J. Musíme říct, že většinou bylo znát, že chlápci vědí o čem. Taky jsme to resili a nakonec skoncili u JIS Okna.


Cenove vychazeli cca stejne, jako ostatni osloveni nicmene jsme ocenili ochotny pristup, kdy jsme napriklad nabidku dodatecne jeste nekolikrat upravovali a vybirali varianty ci kombinace. Absolvovali jsme i navstevu v okna. Tesarkem, ale opet jsme se presvedcili, ze to je jen komerce a asi jen nejvice zaplatili. Musím napsat že dílenské spracování je fakt perfektní. Montáž nám prováděla fima Bejček to bylo trochu s reklamací ale jinak rychlé odstranění a nakonec supr.


Další barák prováděla firma Krym a nevím jak čtu ale u mě perfektní vystupování a profesialní práce. Naše zkušenosti jsou zde i pro Vás. Sportovní kalendář oficiálních i hobby závodů České Jezdecké Federace v disciplínách skoky, drezura, všestrannost, spřežení, voltiž, reining, vytrvalost, pony a para.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1