Dřevěná špaletová okna

Moderní špaletová okna jsou lepší než plastová okna. Jedná se o lepení prvotřídních dřevěných lamel, kdy při tomto postupu si dřevo zachovává svůj charakteristický vzhled. Záruka let, dlouhá životnost. Okna STABIL poskytují nejdelší.


Dřevěná špaletová okna

AZ EKOTHERM dodává výhradně vlastní dřevěná EUROokna, špaletová okna , dřevo-hliníková okna , zimní zahrady, vchodové dveře a protipožární výplně. Dřevěná a špaletová okna , dveře, zimní zahrady. Sídlo společnosti je v Praze - Uhříněvsi. Výrobní závod vybavený moderní technologií je v. Naše dřevěná okna vyrábíme z kvalitního dřeva (masiv smrk, borovice, dub, buk), které si sami dodáváme, osvědčeného kování a propracované technologie povrchové úpravy (vysokotlaké stříkání).


Vyrobíme jakoukoliv velikost. Zabýváme se zakázkovým truhlářstvím, v současné době produkce tvoří dřevěná okna a Eurookna. Získali jsem si již řadu stálých zákazníků, které jsme přesvědčili o výhodnosti spolupráce nejen vynikající kvalitou našich produktů za přiměřené ceny, ale i přesností při dodržování dohodnutých podmínek. Nejen pro rekonstrukce historických domů, ale i pro stylové novostavby jsou vhodná špaletová okna.


Dřevěná špaletová okna

Inspirace nadčasovým designem špaletových oken obohacená o aplikaci nejnovějších poznatků, moderních materiálů a výrobních technologií nám dovoluje, nabídnou Vám okna , která nejenže splní přísná kritéria památkového dozoru, ale současně Vám zajistí maximální. Ceny pro špaletová okna AZ EKOTHERM jsou počítány individuálně na každou zakázku s ohledem na náročnost provedení oken. Naše výroba je zaměřena na dřevěná špaletová okna , eurookna, vchodové dveře.


Výrobky jsou vyráběny z tradičních evropských i dovozových materiálů (smrk, borovice, dub,…). Všechny tyto dřeviny jsou před zpracováním vysušeny, což je nejideálnější pro zpracování a následnou životnost dřevěných eurooken. V případě, že je možné stará dřevěná okna nahradit novými, je volba eurooken tedy moderních dřevěných oken tou správnou volbou.


EURO jsou vhodná do starší zástavby, kde bývá tento typ okna požadován zejména památkáři. Tento typ oken je vhodný také do moderních srubových staveb. Sloupky a poútce lze doplnit stylovými prvky, kterými vytvoříte dokonalou iluzi původního okna. Vyrábíme špaletová okna , dřevěná okna , dřevěné dveře, dřevěná schodiště či historické repliky oken a dveří. Připravíme téměř jakákoliv dřevěná okna a dveře podle vašich požadavků.


Zhotovíme různé geometrické tvary podle skutečných otvorů ve vaší stavbě. Poradíme si s úkosy, oblými tvary, kruhovými okny. Nabízíme širokou škálu lazur v. Jsme rodinná firma- OKNA CENTRUM s. Naším hlavním výrobním programem je truhlářská výroba nábytku, bytových doplňků a hlavně výroba a montáž špaletových oken, dřevěných eurooken, vchodových dveří a interiérových dveří.


V našem truhlářství vyrábíme špaletová okna , dřevěná okna na míru a dřevěná eurookna. Naše špaletová okna Historic mají konstrukční řešení, díky němuž je možné osazovat do nich nejen standardní, ale také izolační dvojsklo. Proto mohou i špaletová okna dosahovat výborných tepelných a zvukově-izolačních vlastností. Vnitřní špaletové okno je subtilní, zkonstruované pro zasklení jednoduchým sklem.


Plastová okna , dřevěná i hliníková „děláme“ už let. Naše zkušenosti jsou zde i pro Vás. Provádíme montáž a servis eurooken po celé ČR prostřednictvím našich regionálních zástupců.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1