Stretch folie brno

Tlošťka stretch fólie repreznetuje její pevnost - čim je stretch folie silnější, tím je zabalení pevnější. Stretch folie nabízíme transparentní, černé a bílé. Nabízíme ruční stretch fólie , které jsou přizpůsobené ruční aplikaci, a strojní stretch fólie s vyšší průtažností, které jsou určeny výhradně pro strojní balení.


Rádi Vám doporučíme a předvedeme vhodnou variantu stretch folie. Tyto stránky jsou zaměřeny na prodej ruční ovinovací stretch folie a na prodej strojní ovinovací stretch folie. Spolehlivě fixují náklad na paletách, chrání jej před znečištěním a působením nepříznivých klimatických vlivů. Jsou vhodné pro obalování všech souměrných i nesouměrných palet a nákladu v celé řadě odvětví. Průtažnost ruční stretch fólie je cca 1 (metr stretch fólie je možné natáhnout na metru) a náviny přizpůsobeny ruční manipulaci.


Pokud je fólie přednatažená je průtažnost pouze cca. Naše stretch fólie jsou na dutinkách s vnitřním průměrem mm. Nově nabízíme také bezdutinkové ruční stretch fólie.


Stretch folie brno

Ruční smršťovací fólie pro zabalení zboží během vteřin. Vysoká pevnost, možnost potisku stretch fólie vaším logem. V kategorii stretch folie si můžete vybírat kvalitní stretch folie různých typů a barev. Jedná se o moderní univerzální obalový materiál, který umožňuje rychle a. Nabízíme kvalitní obalové materiály a balicí pomůcky, kartonové krabice, bublinkové folie , lepící pásky, stretch fólie , plastové přepravky, mirelon, pytle, výplňové.


Přinese vám výrazné zrychlení a zjednodušení procesu balení, hodí se pro balení libovolného zboží a nabízí vynikající pevnost i míru ochrany zboží. Bublinková folie větší DVOUVRSTVÁ - průměr bublinky 15mm. Výroba stretch folie transparentní, bílé, černé a také výroba sáčků.


Senážní Agro folie , bublinkové folie , vázací pásky, spony, rohy, svářečky folií, ovinovací stroje, Zip sáčky, LDPE folie , recyklované folie s primárního materiálu. Objednejte si krabice, obálky, bublinkové fólie, lepicí pásky, boxy, sáčky, tašky a další obaly a kancelářské potřeby. Zboží skladem vám při objednávce do 12:dodáme již druhý den. Autofólie Brno - Revena s r. Krycí , stretch folie , transparent. Kvalitní stretch folie , jedná se o moderní univerzální obalový materiál, který umožňuje rychle a kvalitně zabalit různé druhy zboží.


Folie jsou navinuté na kartonových rolích, takže je možné je za pomoci odvíječe fólie velice snadno a rychle odvíjet. K dispozici větší množství. Cena za 1ks role je 75Kč. Minimální odběr je 6ks tedy krabice. Po domluvě možné dovést.


Při větším odběru sleva. Jsou vyrobeny z pevného a flexibilního LDPE. Použitím stretch folie zabráníte nečistotám nebo odřeninám na zboží, které přepravujete.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Strojní stretch folie NANO a FNG. Smršťovací fólie je velice žádaná, protože umožňuje snadné a rychlé obalení nejen kusového zboží, ale také celých palet.


Lesklý obal poskytne vašemu zboží nejen ochranu, ale i příjemný vzhled. Nabízíme strečové fólie určené pro ruční nebo strojní balení včetně veškerého příslušenství.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi