Dotace na zateplení domu

Dotace na zateplení domu

Zateplení domu , hlavní důvody: výrazná úspora energie při vytápění = výrazná úspora financí. S dotacemi na zateplení rodinných a bytových domů máme zkušenosti od r. Podle dosažených energetických parametrů budovy po provedení úsporných opatření lze dosáhnout na čtyři podoblasti podpory: A. Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu. Zmírněte dopady krize nebo bojujte proti COVID-19. Získat ji můžete i pro výstavbu nízkoenergetického, respektive také pasivního domu či dotaci na novostavbu s podporou tepelných čerpadel.


Výše dotace se odvíjí od dosažené energetické úspory a celkovými způsobilými výdaji na provedení opatření. Jako způsobilé se označují ty výdaje, které jsou definovány v podmínkách programu. V rámci dotací na zateplení můžete obdržet i finanční podporu na výměnu oken a dveří. Tedy opatření jako zateplení bytových domů, výměnu oken a dveří.


Další částí, která je dotací podporována je instalace obnovitelných zdrojů energie, tedy na tepelná čerpadla nebo fotovoltaické panely. Obraťte se na nás s žádostí o dotaci na zateplení nebo výstavbu nového rodinného domu a nepropásněte šanci ušetřit díky tomu třeba na pořádnou dovolenou! Výše dotací se přímo úměrně odvíjí od jednotlivých úkonů spojených s komplexní energetickou úsporou. Jestliže tedy investor vlivem zateplení získá úsporu a více dostává se do režimu dotace tzv A1. Na místě si s technikem spočtete orientační výši finanční dotace na zateplení Vašeho domu a orientační realizační náklady spojené s rekonstrukcí.


Dotace na zateplení domu

Pokud se Vám naše nabídka bude líbit, začneme připravovat podklady pro čerpání dotace. Z výzvy IROPu lze hradit výdaje spojené s energetickými úsporami bytového domu , respektive se snížením jeho energetické náročnosti. Dotace je určena pro bytové domy mimo.


Dotaci lze použít na zateplení obálky budovy, do čehož spadají obvodové stěny, strop, podlahy a střecha. Program Zelená úsporám spustilo ministerstvo životníh. Současně podpoříme: Výstavbu zelené střechy – 800.


Maximální výše dotace je doložených způsobilých nákladů, tedy nákladů, které splňují podmínky dotace (např. dané parametry použitých materiálů a technologií). Ačkoliv můžete dotaci získat i na dílčí opatření, samozřejmě platí, že čím větší je dosažená úspora energie, tím větší dotaci můžete získat. Většinou se tedy rozhodně vyplatí.


Například při základním zateplení domu , kdy bude energetická náročnost snížena o , se výše dotace na zateplení bude ve výši celkových způsobilých nákladů. V případě, že provedete i zateplení stropu ve sklepě spolu s domem a snížíte tak náročnost o , bude Vám vyplacena finanční podpora ve výši celkových nákladů. Na celkové zateplení rodinného domku či bytového domu se dá získat dotace , která pokryje až procent nákladů. Komplexním zateplením budovy je ale potřeba dosáhnout toho, aby se razantně snížily náklady na vytápění. Výši dotace na jednotlivou položku ovlivňuje míra zateplení konstrukcí a celkových dosažených úspor na vytápění.


Dotace na zateplení domu

Do které kategorie spadnete a jaká bude celková výše dotace , Vám vyčíslíme. SPOLEČNÝM CÍLEM JE MAXIMÁLNÍ VÝŠE DOTACE. Naše odměna je závislá na získané dotaci. Proto s Vámi návrh zateplení. Po schválení dotace se postaráme o kompletní realizaci stavebních prací zateplení domu a dodání zprávy stavebního dozoru.


Po realizaci doložíme na fond všechny potřebné doklady k úspěšnému proplacení dotace na Váš účet. Tato dotace se vztahuje na zateplení budov, na výměnu oken, výměnu kotlů na uhlí za kotle na obnovitelé zdroje, instalaci solárních panelů pro přitápění a ohřev teplé užitkové vody a na instalaci ekologických zdrojů tepla.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba