Lešení prodej použité

Prodej lešení spolu můžeme projít i na našem eshopu lesenistavebni. Jedná se o lešení použité , opískované a nastříkané průmyslovou barvou. Podlážky můžou být znečištěny fasádní barvou, lepidlem,omítkou, ale jso. Lešení je použité , ale 1 funkční. Poškozené díly jsou vyměněny za nové.


Všechny díly mají malou hmotnost a jsou velmi skladné (nízké náklady na dopravu, manipulaci i skladování). K prodeji nabízíme nejen použité lešení , ale také nové za výhodných cenových podmínek. Výrobcem lešení Prodej pojízdné lešení Variabilní pojízdné lešení z pevnostní pozinkované oceli s velkou stabilitou bez nutnosti ukotvení - pro profesionální použití.


Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů lešení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám rámové lešení Alfix (systém Layher) cca mprac. Al rám, pertinaxová podlaha s hliníkovým žebříkem) 20x zábradlí 07m 2x diago.


V našem bazaru lešení můžete koupit použité , nepoškozené a plně funkční lešení za nižší cenu a tím ušetřit finanční prostředky. IN LEŠENÍ – prodej a výkup. Naše firma INLEŠENÍ je vám k dispozici. Dodáme vám nové i použité trubkové lešení za špičkové velkoobchodní ceny.


Naše lešenářské konstrukce splňují nejpřísnější normy, ať naše, či ty dané zákonem. Vše potřebné jsme vám schopni ihned dodat po celé České. Na prodej hliníkové profi lešení Boss v šířkách a 85m a délce podlahy 8m, 5m, 2m.


Doprava možná po celé ČR Ceny uvedeny bez dph. Použité trubkové lešení. U zkušených lešenářů je použité a bazarové trubkové lešení mnohem oblíbenější, než zcela nov é. Hlavním důvodem je lehká rez, která se zpravidla objeví již po první stavbě – vznik�.


Pojízdné lešení je určeno na místa, kde potřebujete postavit kompaktní, stabilní pojízdnou věž, kterou je možno snadno přemisťovat. Nejčastěji je využíváno pro použití v interiérech, halách, průmyslových objektech jako jsou např. Výhodou pojízdného lešení je také nízká hmotnost a snadná stavba.


Prodávám použité stavební lešení , jedná se o typ rámové lešení šíře 1m. Sada 400mobsahuje: 128x 6m lešenářská trubka, 160x 4m lešeňová trubka, 208x 2m trubka, 800x upínací spojka (žabka), 200x nastavovací spojka (doutník) a 48x nánožka. Nabízíme sadu 400mnového nebo použitého trubkového lešení.


Dle skladových zásob možno dodat k sadám i dřevěné lešenářské podlážky, kotvy, nánožky či náhradní díly, případě sadu upravit. Dodáme Vám nové nebo použité lešení mnoha variant. Je vhodné ho stavět hlavně tam, kde by jiná lešení kvůli své menší variabilitě byla méně. Hliníkové LEŠENÍ - prodej a pronájem. Zabýváme se prodejem a pronájmem produktů pro práci ve výškách - pojízdné hliníkové lešení , pódia.


Prodej a pronájem lešení ALFIX Prodej a pronájem lešení – fasádní, pojízdné a modulové lešení , zastřešení staveb, shozy stavební suti, vrátky a bezpečnostní prvky. Německá kvalita za rozumnou cenu! Všeobecná praxe prokázala, že lešení by mělo být co nejjednodušší, nejbezpečnější a mělo by mít adekvátní.

Lešení prodej použité
Lešení prodej použité

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba