Protipožární dveře ostrava

Vyberte si protipožární dveře , které ochrání váš majetek! Dodáváme interiérové dveře , obložkové zárubně, vchodové dveře , bezpečnostní dveře , obklad kovové zárubně, dveřní kování. V našem sortimentu naleznete i protipožární dveře a příslušenství.


Interiérové protipožární dveře. DVEŘE POŽÁRNĚ ODOLNÉ (DPO) – instalují se tam, kde zákon vyžaduje rozdělení požárních úseků (např. do místnosti s kotlem na tuhá paliva).

Můžete je využít i jako bytové dveře – pro zvýšení Vaší bezpečnosti. Dveře a zárubně - SEPOS. Protipožární dveře (DPO) jsou nejpoužívanější při výměně vstupních dveří v panelových bytech. Z toho lze snadno usoudit, že naše společnost má s výrobou, prodejem i montáží bezpečnostních a protipožárních dveří letité zkušenosti.


Našim cílem je nabídnout každému zákazníkovi perfektní výrobek a servis, odpovídající nárokům na bezpečí, komfort a tomu. V nabídce interiérových dveří najdete také speciální protipožární dveře , kouřotěsné dveře , nebo dveře protihlukové. Vchodové dveře do bytu, např.

U bytových dveří je důležitá zvuková izolace a protipožární odolnost, u dveří do domu dáte přednost vyšší tepelné izolaci. Vždy je ale zásadní zabezpečení dveří a certifikace bezpečnostních dveří do 3. Dodáváme bezpečnostní, protipožární a protihlukové dveře do bytů a rodinných domů v Ostravě a okolí. Dále nabízíme na e shopu dobre-dvere. Při nutnosti výměny zárubně je možnost protipožární zárubně s atestem.


DPH, v ceně je započítána práce a nástřik KOMAXIT RAL, nátěr. Region a města kde si od nás lze objednat montáž bezpečnostních dveří (obch.zastoupení a kancelář pouze Havířov). Ostrava , bezpečnostní dveře Karviná, bezpečnostní dveře Havířov, bezpečnostní dveře Orlová, bezpečnostní dveře Frýdek-Místek,bezpečnostní dveře Třinec, bezpečnostní dveře Český Těšín, bezpečnostní dveře Bohumín.


Nabízíme dveře , zárubně a stavební pouzdra. Naše široká nabídka obsahuje interiérové dveře otočné, posuvné, kyvné, falcové, bezfalcové, zlamovací i bezpečnostní, protipožární , kouřotěsné a protihlukové. Můžete si vybírat z modelů dveřního křídla s ohledem na vzor a také na cenu dle Vašeho přání.


Všechny typy interiérových dveří lze usadit do. Standardní rozměr 8 90. Bezpečnostní třída dle ENV. Vyrábíme protipožární dveře s certifikátem až EI45.


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Na základě zkušebního protokolubyl vydán certifikát. Do stávající či nové zárubně. Stovky dekorů, protipožární úprava, výborná hluková izolace.


Vyjadřuji poděkování za Váš přístup k montáži bytových dveří která byla provedena dne 18. Vaši pracovníci v týž den dveře namontovali. Moderní konstrukce v sobě spojují spolehlivost a estetičnost, bezpečnost a uživatelský komfort.


Je velmi důležité, aby se o výrobu starali skuteční profesionálové ve svém oboru, schopní garantovat kvalitu výrobků a poskytnout kupujícímu kompletní služby spojené s výrobou, montáží a pozáručním servisem. Antracit (154) Bílá (135) Ořech (87) Dub imitace dřeva (37) Dub (34) Anthrazit Metallic (32) Borovice (15) Buk (3) Jilm (3) Šedá (2) Jablko (2) Jasa. Atypické protipožární uzávěry. Mechanické a elektronické zabezpečení objektů. Dominantně v naší nabídce naleznete bezpečnostní a protipožární dveře SHERLOCK a GERBRICH.


Sortiment je doplněn o bezpečnostní kování, bezpečnostní vícebodové zámky a rozvory, bezpečnostní cylindrické vložky, přídavné zámky, systémy centrálního a generálního klíče.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba