Hliníková krytina na střechu

Hliníková střešní krytina TORNERO je vyrobena z materiálu norské společnosti HYDRO. Výhodou této střešní krytiny je její lehkost a životnost. Střešní hliníková krytina od KovoKrab. Hliníková krytina se dodává v odstínech RAL, nebo v surovém hliníku.


Je lehká a nevyžaduje obtížnou montáž.

Je určena pro střechy se sklonem více jak 30°. Při konečném výběru barvy pro vaši střechu si vyžádejte vzorník barev SATJAM, který je k dispozici u prodejců. Jakou záruku společnost SATJAM na tyto střešní krytiny poskytuje? Pokud si na svou střechu vyberete právě Alukryt, můžete se spolehnout na několik barevných provedení, ze kterých můžete vybírat. Asi nejčastěji volené barevné varianty jsou: přírodní, dále pak hnědá, červená a nesmí chybět ani velmi oblíbená černá.


Aplikace na střechy se sklonem od 2° (falcované krytiny) od 10° ( krytina GAPA) a od 12° (krytiny ŠKRIDPLECH, SYMETRA, TOPDACH). Záruka díky šířce základního plechu 5mm roky na lakoplastový povlak a na prorezavění plechu, životnost let.

Samozřejmostí je dodávka kompletního spojovacího a doplňkového materiálu (hřebenáče, šrouby, vruty, boční oplechování) a. PREFA – střecha silná jako býk! Lehká, rezuvzdorná, stálobarevná, nerozbitná, kompletní systém! Záruky na plechové skládané krytiny jsou poskytovány většinou kolem 10ti let, někteří výrobci poskytují i delší v závislosti na druhu povrchové úpravy (až let). Plechové skládané krytiny se.


Padesátiletou střechu nejprve „provrtaly“ televizní, později se na ní usadily satelitní antény, nové komíny plynového topení, zvlášť v poslední době střešní kolektory. S využitím půdních prostor pro bydlení se objevily vikýře a střešní okna, prostupy pro výdechy kanalizace a odvětrání digestoří… Buďme upřímní, hliníková střecha je v porovnání s. Proto hliníková střešní krytina nikdy nerezaví a hodí se na místa, kde jsou. Při rekonstrukci tedy není nutné posilovat starý rám střechy a navíc ušetříte čas a. Díky své nevelké hmotnosti je hliníková střešní krytina hojně využívaná při rekonstrukcích střech , protože nehrozí, že by staré krovy nevydržely.


Samotný hliník totiž na vzduchu oxiduje a tvoří si tak přirozenou ochrannou vrstvu, která zabraňuje degradaci materiálu. Přes hliníkovou střechu neuslyšíte ani kapku. Kovové střechy jsou často spojovány s nadměrným hlukem.


Sklonem jsou omezeny podobně jako každá jiná střešní krytina. Maloformátové prvky se pokládají od 12° (falcovaná taška na krokvích do délky metrů) a šárované krytiny od 3°.

Některé hliníkové střešní prvky jsou navíc pro zvýšení pevnosti falcované, pokládané na vazbu (falcovaná taška Prefa) a pro zvýšení odolnosti vůči pronikání vody mohou být ve. Jsou lehké, pevné, mrazuvzdorné, tvárné a použitelné pro libovolný sklon nad stupňů. Z dlouhodobého pozorování vychází najevo, že ani hranice stovky není až tak nereálnou metou.


Právě z těchto důvodů narážíme na prodloužené záruky výrobců ke letům. Krytina se navíc vyrábí ze 1. Na správné volbě opravdu záleží. Při sklonu menším jak 17° není vůbec doporučeno aplikovat na střechu tašku betonovou nebo pálenou!


Pálená taška – pro střechy s minimálním sklonem 22° a výše. Betonová taška – pro střechy s minimálním sklonem od 17° a výše. Vláknocementová krytina - pro střechy s minimálním sklonem 15° a výše.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba