Hydroizolace plochých střech

Firma sídlí v městě Nový Jičín s živnostenským oprávněním na izolatérství. Firma garantuje 10-ti letou záruku na práci i materiál. HYDROIZOLACE PLOCHÝCH STŘECH A ZÁKLADŮ. Návrh a rozpočet dané stavby.


Hydroizolace plochých střech

Vytvoříme pro vás návrh a rozpočet vaší stavby včetně konzultace. Vzhledem k tomu, že se na ploché střeše drží sníh a také srážková voda, je nejdůležitějším prvkem ploché střech hydroizolační vrstva. Hydroizolace ploché střechy je důležitá!


PVC folie a stěrkové, kam patří např. Provádíme izolace a hydroizolace plochých střech. Fóliové hydroizolace plochých střech , balkónů a teras Fóliový hydroizolační systém FATRAFOL-S je určen pro vytvoření povlakové hydroizolace střech.


Uplatnění nachází na všech typech objektů od rodinného domu po rozsáhlé skladovací a výrobní areály. Zajišťujeme izolaci plochých i šikmých střech rodinných domů, administrativních budov a průmyslových objektů. Komplexní servis a poskytování záruk na. Zaměřujeme se na menší až středně velké objekty, rodinné domy, garáže, bytové domy, průmyslové a sportovní objekty, školy apod. Hlavním programem firmy je realizace hydroizolací plochých a šikmých střech , střešních zahra teras a balkónů.


Nabízíme izolace plochých střech , teras, balkónů, bazénů i základů budov. Zajistíme kompletní servis včetně realizace. Máme více jak let zkušeností. Typickým příznakem je popraskaná vrchní vrstva, kterou lze snadno regenerovat systémem PLASTONIT a dosáhnout tak prodloužení životnosti střech. Izolace střech Izolace plochých střech.


Přednosti a výhody izolace střech po pokládce. Při realizaci izolace ploché střechy je důležité zvolit kvalitní materiál, jako je např. Plochých střech a teras panelových domů včetně zateplení. Pracujeme s foliovým izolačním materiálem např.


Fóliový izolační systém lze použít na střechy nové i na rekonstrukce bez demontáže původní krytiny. Protan, Alkorplan, Fatra a další. Specializujeme se na provádění hydroizolací a tepelných izolací plochých střech , teras a balkonů.


Hydroizolace plochých střech

Dále provádíme hydroizolace spodních staveb a protiradonové izolace. Dále zajišťujeme klempířské a pokrývačské práce, montáž hydroizolací a PVC materiálu. Valná většina současných plochých střech a teras již nevyhovuje dnešním požadovaným hodnotám z hlediska norem prostupu tepla a technických norem, tak říkáme, že vhodně zvolená a dobře provedená hydroizolace ploché střechy je důležitou součástí každého projektu souvisejícího s výstavbou, nebo rekonstrukce ploché střechy.


Především je třeba klást důraz na izolace střech. Střecha je pro každý dům velmi důležitá. Nesprávně navržená nebo nesprávně provedená izolace ploché střechy negativně ovlivní funkci celé budovy a výrazně zkrátí její živostnost. Naše firma se zabývá kompletní realizací zateplení střech a ošetřením plochých střech. Za plochou střechu se považuje, když je sklon menší než.


Hydroizolace plochých střech

Zásadní a nejpodstatnější rozdíl oproti šikmé střeše je v tom, že po šikmé střeše voda rychle stéká, zatím co na ploché střeše se zadržuje a pozvolna odtéká. Výhody izolace plochých střech proti zatékání vody provedené PVC fólií oproti ostatním druhům izolací jsou mimo jiné v tom, že fólie je pružná a tím odolává dilatačním změnám podkladu. Stříkaná pěnová izolace na zateplení střechy a hydroizolace střech , podkroví, stropů, základů atd. Lepení pásů, natavení či mechanické ukotvení. Možnost zateplení plochých střech , případně také dospádování.


Dimenzace spodní stavby. Podklad se standardně připraví pomocí PRIMER a REPAIR, poté se nanesou vrstvy produktu WFLEX 2K, následuje termoizolační a nivelační vrstva, horní povrch tedy nový podklad se opět připraví pomocí PRIMER a REPAIR. PVC fólie pro izolace plochých a šikmých střech , balkonů a teras, základů staveb, izolace proti radonu a úniku chem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba